Toshiba TG01: žiletka s obřím displejem

1

Toshiba představila stylový komunikátor s označením TG01. Jedná se o velmi zajímavý Windows Mobile komunikátor s obřím 4,1" (10,4 cm) dotykovým WVGA displejem a tloušťkou pouhých 9,9 mm. Novinku navíc pohání 1 GHz procesor Qualcomm.


Toshiba TG01 - oficiální fotografie

Japonský výrobce Toshiba předvčírem v Londýně představil stylový komunikátor se špičkovou výbavou a operačním systémem Windows Mobile 6.1. Toshiba TG01 disponuje dotykovým TFT displejem se širokoúhlým rozlišením WVGA (800 x 480 px) a úhlopříčkou 4,1 palce (10,4 cm). Pro snazší ovládání telefonu prsty výrobce přichystal intuitivní prostředí Tosh 3D. Vysoký výkon by měl zaručit procesor Qualcomm s novou čipovou sadou Snapdragon s taktem 1 GHz.


Toshiba TG01 - oficiální fotografie

Novinka nabízí hudební přehrávač, podporu DivX videa, 3,2 Mpx fotoaparát, GPS navigaci a slot pro paměťové karty microSD. Datový výbava zahrnuje Bluetooth, Wi-Fi a HSDPA. Další informace o výbavě, a také o kompletních rozměrech a hmotnosti, budou k dispozici do konce blížícího se kongresu MWC 2009, který se koná 16. - 19. února v Barceloně.

zdroj: Pocket-lint

Diskuze ke článku
1POMOC.eu
Vypadá velmi lákavě, hlavně 1GHz procesor.
Další konkurent Sansungu Omnia nebo HTC Touch HD.
Má GPS?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze