Informace o chystaném hudebním Sony Ericssonu Rika

Společnosti Sony Ericsson unikly fotografie chystaného Walkman telefonu s kódovým označením Rika. Tento telefon je hudebním bratříčkem nedávno představeného modelu G705. Bude mít i Wi-Fi?

19. září 2008

Na internetu se začínají objevovat nové informace a fotografie. Ty dokazují, že Sony Ericsson chystá nový hudební telefon řady Walkman. Stylový kovový vysouvák nese kódové jméno Rika a je to hudební bratříček modelu G705. Můžeme proto očekávat 3,2 Mpx fotoaparát bez autofocusu, ale s přisvětlovací diodou. Displej má rozlišení QVGA a nechybí světelné čidlo pro úpravu jeho jasu. Lahůdkou by pak mohl být GPS čip nebo podpora Wi-Fi. Vzhledem k použité platformě A200 potom nepřekvapí tradiční kombinace datových technologií GPRS, EDGE a 3G s nadstavbou HSDPA. Jak se telefon bude jmenovat? Předpokládá se, že W705. Sony Ericsson by měl příští měsíc představit nové produkty. Možná mezi nimi bude i tento model.

Aktualizováno 1. října 2008:

Chystaný Sony Ericsson Rika, který pravěpodobně ponese označení W705, se objevil na dalších špionážních fotografiích. Tentokrát se jedná o červené barevné provedení telefonu. Sony Ericsson W705 by se měl začít prodávat na našem trhu do Vánoc.


Sony Ericsson Rica v červeném provedení zdroj: blog.se-nse.net, SEClub.com
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze