Sony Ericsson HCB-108: automobilová Bluetooth handsfree sada

Společnost Sony Ericsson dnes představila praktickou automobilovou handsfree sadu HCB-108 využívající bezdrátové technologie Bluetooth™. Její provedení zajišťuje uživateli vynikající kvalitu zvuku, stylový design.

Přistroj HCB-108 nevyžaduje žádnou instalaci, stačí ho pouze připnout na sluneční clonu auta a je připraven k použití. Výkonné handsfree nabízí až 25 hodin hovoru a pohotovostní dobu až 700 hodin.

Kompaktní konstrukce přístroje umožňuje snadné použití nejen ve vozidle, ale například i v kanceláři. Při opouštění automobilu stačí HCB-108 odepnout ze sluneční clony a vzít si jej jednoduše s sebou. Přístroj se s telefonem spojuje automaticky a je kompatibilní jak s telefony Sony Ericsson, tak i s telefony dalších značek podporující technologii Bluetooth. Digitální zpracování signálu společně s redukcí šumu a ozvěn zajišťuje vysokou kvalitu zvuku. Doba hovoru je až 25 hodin na jedno nabití baterie, pohotovostní doba přístroje až 700 hodin.

Automobilové Bluetooth™ handsfree Sony Ericsson HCB-108 bude uvedeno na český trh v průběhu čtvrtého čtvrtletí tohoto roku v černém a stříbrném barevném provedení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze