Jabra BT2070: moderní bluetooth sluchátko do hrsti

Firma GN Netcom, světová jednička v oboru inovativních sluchátkových řešení uvádí moderní Bluetooth sluchátko - Jabra BT2070. Nejnovější Jabra spojuje módní vzhled i vysokou kvalitu zvuku s atraktivní cenou.

Jabra BT2070 zůstala navržená podle nejnovejších trendů v módě a v moderním umění. Prosté čisté linie ve spojení s jiskřivým tlačítkem přijetí hovoru dělají z Jabry módní gadget. Díky svým malým rozměrům a pevné konstrukci, sluchátko Jabra BT2070 určitě vydrží námahu každodenního použití.


Jabra BT2070

Vedení hovoru prostřednictvím Jabry BT2070 je díky třem funkčním tlačítkům velmí jednoduché. Aby zvednout hovor stačí tisknout tlačítko v jiskřivě žlutým kroužku. Dva zbývající tlačítka slúží k regulací hlasitosti. BT2070 vydrží až pět a půl hodiny hovoru, a 200 hodin v pohotovostním režimu. Ty parametry měly by se hodit všem uživatelům, kteří chtějí být pořád v kontaktu. Jabra BT2070 se kromě svých malých rozměrů může pochlubit také výrazným a čistým zvukem.

Sluchátko Jabra BT2070 lze nosit jak s tak i bez úchytu za ucho. Balení obsahuje dva různé úchyty, které dovolí každému uživateli snadné přizpůsobení sluchátka. Díky tomu a také malé hmotnosti, Jabru BT2070 lze pohodlně nosit po celý den. Funkce automatického párování umožňuje snadné spojení sluchátka s mobilem nebo s jiným Bluetooth zařízením.

Vlastnosti Jabra BT2070:

  • e-SCO – zlepšuje přenos hlasu
  • autopárování
  • do 5½ hodin hovoru
  • 200 hodin v pohotovostním režimu
  • váha: 8 gramů
  • konektor Micro USB
  • rozměry (délka/šířka/výška): 42,4 x 18,4 x 27,9 mm

Doporučená cena Jabra BT2070 je stanovena na 700 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze