Vodafone nabízí notebook s neomezeným internetem

Vodafone svým firemním zákazníkům nabízí kompletní balíček Internet v notebooku bez starostí pro neomezené připojení k internetu na cestách. Jeho součástí je datový tarif Připojení na stálo, notebook a modem.

Vodafone svým firemním zákazníkům nabízí kompletní balíček Internet v notebooku bez starostí pro neomezené připojení k internetu na cestách. Jeho součástí je datový tarif Připojení na stálo, praktický modem ve tvaru flash disku a notebook Dell o 40% výhodnější než je standardní nabídka výrobce. K němu navíc zákazníci dostanou nepřetržitý technický servis společnosti Dell a opravu do druhého dne zdarma.

Vodafone nabízí notebook s neomezeným internetem

„Našim cílem při tvorbě tohoto balíčku bylo poskytnout firemním zákazníkům Vodafonu kombinaci služeb, jejichž prostřednictvím by mohli pohodlně, jednoduše a především bez starostí zůstat v kontaktu se svou prací a rodinou i pokud jsou zrovna na cestách. Proto jsou součástí balíčku neomezená mobilní data, non-stop technický servis a možnost opravy notebooku během následujícího pracovního dne,“ říká William Pritts, senior marketing manažer pro malé a střední podniky Vodafone Czech Republic a.s.

Balíček Internet v notebooku bez starostí obsahuje:

  • Neomezený mobilní internet díky tarifu Připojení na stálo
  • Vodafone mobile connect flash K2540 - samoinstalační datový modem v podobě flash disku podporující technologie GPRS a EDGE. Výhodou jsou miniaturní rozměry.
  • Notebook Dell Vostro 1510 - Wi-Fi a Bluetooth rozhraní, čtečka otisků prstů pro větší bezpečnost dat, širokoúhlý displej 15,4“ WXGA+, vestavěná web kamera
  • Technický servis ProSupport společnosti Dell – možnost konzultovat problémy s techniky firmy Dell po telefonu 24 hodin denně 7 dní v týdnu, či oprava notebooku do 24 hodin přímo v kanceláři

Vodafone nabízí notebook s neomezeným internetem

Notebook Dell Vostro 1510 si firemní zákazníci Vodafonu mohou pořídit na dvouletý operativní leasing od společnosti Grenkeleasing, s.r.o. a zaplatí tak každý měsíc pouze 1307 Kč včetně DPH. Tyto náklady si navíc mohou odečíst z daní a po splacení celkové částky buď notebook od leasingové společnosti odkoupit, nebo odevzdat zpět a koupit si nový.

Prostřednictvím Vodafone si zákazníci mohou tento notebook koupit i jednorázově za 24 777 Kč včetně DPH. V obou případech dostanou zákazníci k přístroji nepřetržitý technický servis firmy Dell zdarma.

Cena datového tarifu Připojení na stálo pro neomezené přenosy dat (FUP 3 GB) je 650 Kč včetně DPH za měsíc. Zvýhodněná cena modemu s aktivací nové SIM karty s datovým tarifem Připojení na stálo je 177 Kč včetně DPH. Celkově tak lze balíček Internet v notebooku bez starostí pořídit za 1968,90 Kč měsíčně po dobu dvou let a 177 Kč jednorázově za modem. Zvýhodněná cena datového zařízení je podmíněna řádným užíváním datového tarifu Připojení na dlouho po dobu 6 měsíců.

Více informací naleznete na www.vodafonenotebook.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze