Sony Ericsson v krizi, konec spolupráce se možná přiblížil

3

Sony Ericsson prožil bezesporu nejhorší rok své společné existence, proto na sebe dlouho nenechávají čekat ani varianty, že by mohlo dojít k odtržení obou výrobců. Náznak tomu dal šéf Sony, Howard Stringer.

Sony Ericsson v krizi, konec spolupráce se možná přiblížil

Na otázku, jestli by nemohlo dojít k ukončení spolupráce obou výrobců, totiž odpověděl: "Šlo opravdu o těžký rok, ale vyplacení švédského partnera by nebylo tak jednoduché. Pokusíme se spolupracovat tak, jako dva roky zpátky, nalezneme jiné řešení.". Podívejme se na dobu před dvěma roky, to byl Sony Ericsson snad v největším rozkvětu, na trhu několik prvotních modelů Walkman, skvělá prodejnost. Nějak tak by si to obě společnosti představovaly i nyní. Otázkou zůstává, proč pro to tedy nedělají víc, než jen obehrané měnění krytů, sem tam přidaný autofocus, někde naopak odebrán. Inu tímhle směrem cesta nevede.

zdroj: www.unwiredview.com

Diskuze ke článku
mitochondrie
například Cyber-shot s OS a GPS by nebyl na škodu... V telefonech s OS svižnější procesor... a dostupnost W902 i u nás.... nevím no, zvláštní strategie posledních modelů - např T700 (dizajnově bomba - pro mě) = nástupce T650 a autofocus nikde.... a lepší vyladěnost FW u nových modelů... Např moje C902 - ze začátku jsem si myslel, že reset = vlastnost telefonu - nyní již OK....

Prostě aby značka přitáhla ještě více zájemců a ty současné někdy něčím (FW, použití levnějších barev, které moc nevydrží...) neodrazovala

Já osobně bych si tedy nepřál, aby SE zaniklo, či co...
MW
přidat DVB-T televizi,opt.zoom,
SENY
DO PR***E! Jsem maniak do mobilu ale jstli Sony Ericsson skonci, uz em to nebue bavit. Jestli fakt skonci, tak si uz nekoupim novy mobil a budu stale chodit se svoji K850i v kapse s tim, ze se mu nevyrovna nic co nenese napis SONY ERICSSON. To je proste to nejlepsi co mobilni telefony potkalo, nic se SE nevyrovna.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze