LG KC550 se brzy objeví v růžovém zbarvení pro ženy

4

LG KC550 vás osloví 5 Mpx fotoaparátem s autofocusem, s optikou Schneider-Kreuznach, který pořizuje VGA video. Dále zaujme např. QVGA displej s úhlopříčkou 2,4" a zobrazením 262 tisíců barev.

LG KC550 vás osloví 5 Mpx fotoaparátem s autofocusem, s optikou Schneider-Kreuznach, který pořizuje VGA video. Dále zaujme např. QVGA displej s úhlopříčkou 2,4" a zobrazením 262 tisíců barev, akcelerometr k automatickému překlápění displeje, FM rádio, TV-výstup, slot na paměťové karty microSD. Zamrzí naopak absence rychlých dat, zastoupení má pouze GPRS a EDGE. I tak by se mohl líbit v právě představené nové růžové verzi, která se objeví nejprve na Britských ostrovech, odkud by se měla rychle rozšířit i na ostatní evropské trhy. Pořiďte růžového společníka vaší přítelkyni.


LG KC550 v růžové verzi

zdroj: www.unwiredview.com

Diskuze ke článku
Sávista
Kdy bude recenze tohoto telefonu? Nemáte zde ani žádné preview...
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Recenze telefonu bohuzel vyhledove nebude, jelikoz neexistuje rozumna domluva s agenturou zastupujici LG. Snazime se o alternativy, ale bohuzel s touto znackou je to tezsi :(
Jirka
Marki
Chtěla jsem se zeptat kdy bude recenze na tenhle růžový mobil ? A kde se dá zakoupit jestli už není někde na www.stránkách ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze