Vodafone nabídne novinky z Pekingu v mobilu

Na portálu Vodafone live! byla zpřístupněna sekce věnovaná letním sportovním hrám v Pekingu. Fanoušci sportu z řad zákazníků Vodafonu tak budou mít ve svých mobilních telefonech přístup k aktuálnímu zpravodajství a dalším informacím.

Na portálu Vodafone live! byla zpřístupněna speciální sekce věnovaná letním sportovním hrám v Pekingu. Fanoušci sportu z řad zákazníků Vodafonu tak budou mít ve svých mobilních telefonech přístup k aktuálnímu zpravodajství, informacím o české výpravě, programu her a fotografiím z jednotlivých sportovních klání. Ke stažení jsou připraveny JAVA hry a sportovní tapety.

Vodafone nabídne novinky z Pekingu v mobilu

Sportu milovní zákazníci Vodafonu naleznou ve svých mobilech mimo výše uvedeného i program her členěný podle dnů i podle jednotlivých sportů. Dále online přenosy z utkání, výsledkový servis, statistiky, fotogalerii z jednotlivých dní a vizitky našich reprezentantů.

Ke stažení jsou i JAVA hry do mobilu s tematikou letních her: Olympijské hry v Beijing 2008 (oficiální hra), Disney Summer Games a Playman Summer Games 3. Mikrostránka věnovaná informacím z letních her je součástí sekce Sport portálu Vodafone live! Přístup na tuto sekci je neomezený a řídí se stejnými pravidly a cenami, jako celý obsah portálu Vodafone live! tj. obsah k prohlížení si lze předplatit na 1 den za 7 Kč včetně DPH, 7 dní za 30 Kč nebo 1 měsíc za 60 Kč a v celé vybrané sekci má pak zákazník neomezený počet přístupů, aniž by platil za datové přenosy.

TIP: Více informací naleznete na http://www.vodafone.cz/live

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze