T-Mobile: služba Blackberry nyní bez datového omezení

Vzdálený přístup do kanceláře je mezi tuzemskými firmami a manažery stále oblíbenější. Proto se T-Mobile rozhodl vyjít vstříc jejich potřebám. Od 1. června dochází k vylepšení podmínek ke službě BlackBerry.

T-Mobile: služba Blackberry nyní bez datového omezení

Uživatelé služby BlackBerry si už nemusí dělat starosti s tím, kolik dat za měsíc stáhnou. Od začátku června se totiž stávající limit 10 MB mění na neomezený. Přístup k firemní e-mailové schránce přes "APN BlackBerry" tak bude za jednotnou cenu bez ohledu na počet zpráv, respektive jejich velikost. Pokud bude zákazník využívat pro přístup na internet vestavěný prohlížeč, který se připojuje také přes APN BlackBerry, budou se neomezená data vztahovat také na surfování po webu.

Výrazné vylepšení podmínek však zákazníky nebude stát nic navíc. I nadále budou platit stejnou cenu - 449 Kč bez DPH (534,31 Kč s DPH).

Paušál za službu BlackBerry
v Kč bez DPH v Kč s DPH
Měsíční poplatek  449,00 534,31
Volné jednotky (APN BlackBerry) neomezeně

Všichni zájemci mohou navíc využít nabídku "Try&Buy". Po dobu až jednoho měsíce lze zcela zdarma otestovat řešení BlackBerry. Instalace serverové části, nastavení koncových terminálů i zaškolení IT personálu jsou zdarma.

Služba BlackBerry umožňuje mobilní přístup do firemní e-mailové schránky odkudkoliv a kdykoliv. Elektornická pošta je doručována okamžitě, bez nutnosti jakékoliv manuální synchronizace. E-maily může uživatel nejen číst, ale i na ně odpovídat, přeposílat či je mazat. Prohlížet lze přílohy v obvyklých formátech, např. Word, Excel, Powerpoint, Adobe PDF, grafické soubory atd. Služba BlackBerry dále umožňuje on-line přístup k veškerým firemním kontaktům a aktuální zobrazení schůzek v kalendáři.

T-Mobile nabízí BlackBerry nejen pro velké firemní zákazníky s vlastními poštovními servery, ale i ve formě tzv. hostovaného řešení pro menší společnosti a podnikatele.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze