Testujeme: Samsung F250 a U900 Soul

4

V redakci pro vás právě testujeme dvojici mobilních telefonů z Koreje - hudební Samsung F250 a Samsung U900 Soul. Přečtěte si naše preview těchto telefonů a zeptejte se nás na to, co byste se chtěli v našich recenzích rozhodně dozvědět.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


Samsung F250

Samsung F250 je dalším modelem z řady vysouvacích hudebních telefonů. Neoplývá přílišnou výbavou, ale díky propracovanému přehrávači hudby, FM rádiu nebo třeba přítomnosti EDGE si určitě najde cestu k nemalému počtu zákazníků. Ve výbavě dále jmenujme 1,3 Mpx fotoaparát, Bluetooth 2.0 (včetně profilu A2DP) a podporu karet microSD.

TIP: Přečtěte si také naše preview Samsungu F250.


Samsung F250 - oficiální fotografie

Sasmsung U900 Soul

Samsung U900 Soul je další vlajkovou lodí korejského výrobce, která se řadí mezi elegantní a tenké modely řady Ultra Edition. Ve výbavě oslní především 5 Mpx fotoaparát s autofocusem, HSDPA (download až 7,2 Mb/s), FM rádio s RDS či unikátní ovládání pomocí druhého dotykového displeje s ovládáním "Magic Touch by DaCP".

TIP: Přečtěte si také naše preview Samsungu U900 Soul.


Samsung U900 Soul - oficiální fotografie

Nokia Mail for Exchange

V současné době také testujeme Nokia Mail for Exchange, což je profesionální mobilní řešení pro e-maily, kalendář i kontakty. Díky Nokia Mail for Exchange je možné mít profesionální e-mailové služby i na manažerských telefonech střední třídy. S Nokia Mail for Exchange máte z mobilního telefonu přístup ke stejným informacím jako z aplikace MS Outlook ve vaší kanceláři. E-maily jsou vám doručovány automaticky (v datově optimalizované podobě) a s malými omezeními pracujete s e-maily, kalendářem i firemním adresářem. Na straně serveru plně využívá vaší existující infrastruktury (serveru standardu MS Exchange) bez nutnosti dodatečných investic.

Samsung F250

Řešení pro vaše mobilní služby se skládá ze čtyř prvků:

  • Mobilního telefonu Nokia s operačním systémem Symbian (v současnosti Nokia E51 a Nokia E65)
  • Aplikace Nokia Mail for Exchange, kterou nainstalujete do telefonu.
  • Datového zvýhodnění Surf&Mail+ nebo Internet+, které vám umožní neomezené využívání aplikace za pevnou měsíční cenu.
  • Poštovního serveru standardu MS Exchange, dostupný z internetu. (Nemáte-li ve firmě vlastní poštovní server, můžete vyzkoušet hostované řešení našeho partnera).

Více se o Nokia Mail for Exchange dozvíte na http://t-mobile.cz.

Diskuze ke článku
Lenka
Dobrý den, chci se zeptat ... zda se dokáže samsung spárovat a přenášet věci do/z outlooku. Díky za info
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, ano, Samsung U900 je možné spárovat s PC a synchronizovat složky z Microsoft Outlooku s telefonem. Je potřeba si akorát stáhnout potřebný program Samsung PC Studio, který naleznete zdarma na stránkách Samsungu (http://www.samsung.com/cz/Support/ProductSupport/Download/...).
Beata
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je samsung F250 čitelny na slunci? Zda se, že má velmi podobný displej jako LG shine, což je tada na kočku :-(. MOc díky
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Dobry den, citelnost displeje modelu F250 je o hodne lepsi, nez u starsiho modelu Shine.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze