Sony Ericsson W1i: Pomyslný nástupce modelu W950i?

10

Pomyslným nástupcem Sony Ericssonu P990 se nedávno stal nový model P1i. Přijde tak na řadu i nástupce walkmanu W950i pod názvem W1i? Jistou logiku by to dávalo, ale nikdo si tím v tuto chvíli nemůže být jistý.

Dočkáme se Sony Ericssonu s označením W1i? Oficiálně se na toto téma nikdo z představitelů švédsko-japonského výrobce prozatím nevyjádřil. V dnešním článku se ale zaměříme na koncept právě s označením W1i. Jak daleko je tento návrh mobilního telefonu od reality?

Konstrukce telefonu velmi připomíná již prodávaný telefon Neonode N2. V tomto ohledu není ještě tento koncept tak nereálný. Až při pohledu na jeho funkční výbavu je zřejmé snad každému, že takovýto model je v dnešní době téměř nemožné sestrojit nebo alespoň skloubit vše zmíněné do podobného těla.

Sony Ericsson W1i

Líbil by se vám tento walkman W1i s dotykovým displejem o rozlišení 2048 x 1024, Wi-Fi, GPS, Intel 2,0GHz micro procesorem, 120 GB pamětí apod.? Své názory můžete připojit do diskuze pod tímto článkem.

zdroj: www.sefanatics.com

Diskuze ke článku
anonym
Rozlišení by totálně znemožňovalo cokoli z displeje přečíst, žralo by tolik energie, že i bez ostatních funkcí by telefon vydržel sotva dvě hodiny i s nějakým supersilným akumulátorem; 20 megapixelová kamera by skvěle zabránila pořizování fotek, protože to co je v diskuzích o fotomobilech nazýváno zvýšená komprese je ve skutečnosti nedostatečná velikost čipu, a tady by na několikamilimetrovém čipu bylo natěsnáno 20 milionů bodů, což by kvalitu vrátilo zpátky k VGAčkům 3,2 Mpx kamera pro videohovory je totálně zbytečná; současné maximum 1,8\" harddisků je 100 GB a tak dál. Autor byl debil.
swer
mam taky dojem ze tu uz nemaju co pisat a kazdy tyzden si vo photoshope vyrobia jeden uzasne trapny novy model od SE a hadzu medzi ludi blbosti..toto je vazne vrchol...lol
fanda
ja mám zas takový dojem, že jen umíš kritizovat (pokud teda vůbec něco umíš :-) ), 5 článků denně bych vůbec neoznačoval, že nemaj o čem psát, ba naopak, o prázdninách toho moc novýho neni, a tak prosimtě toto netvrď...podívej na ty uspávací informace z mmanie a mobilcz, ještě k tomu nepřesný co já vim a půlku informaci zatají všem čtenářům...
Van Der Cuc
dejte si radši všichni bacha na šwera, příště tady začne psát čínsky a už pak od něj nepochytíte ani slovo :-), tomu já říkám vrchol "vlezdoprdelisty". ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze