Testujeme: Nokia E90, Samsung U700 a Apple iPhone

Pravidelně pro vás testujeme nejnovější mobilní telefony. Pomozte nám s vydáváním kvalitních recenzí a ptejte se nás na to, co vás zajímá. Právě teď pro vás v redakci testujeme novou Nokii E90 a Samsung U700. Chystáme také test Apple iPhone!

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na náš mail v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů

Recenze uvedených telefonů vyjdou na našich stránkách v nejbližší době.

Nokia E90 Communicator

Velký, těžký, ale zatraceně chytrý. Tak by se v kostce daly shrnout zkušenosti s používáním nové E90. Nástupce komunikátorů 9500 a 9300i je konstrukčně podobný, funkcemi je však o několik tříd výše. Novinkou je operační systém Symbian S60, který se zobrazuje na vnějším QVGA displeji tak i na obřím vnitřním displeji s rozlišením 800 x 352. Díky použitému operačnímu systému lze používat stejné aplikace, jako na všech současných chytrých Nokiích. Ve výbavě nechybí UMTS, HSDPA, WI-Fi a vestavěné GPS a navigační software. Multimediální výbavě kraluje 3,2 Mpx s autofocusem, hudební přehrávač i FM rádio.

Na recenzi se můžete těšit již příští týden.

Samsung U700

Tato novinka se může pyšnit titulem: "Nejtenčí mobil na světě vysouvací konstrukce s podporou 3G". Oproti svému předchůdci, kterým je model Z760, je tenčí o 1,7 milimetru. Samsung U700 má velice bohatou výbavu. Nechybí mu rychlé datové přenosy HSDPA (3,6 Mbps), umí ale také pracovat i ve třech pásmech GSM (900/1800/1900 MHz), ve kterých podporuje datové přenosy EDGE. Potěší 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a nové funkce typu RSS čtečky.

TIP: přečtěte si podrobný test fotoaparátu Samsungu U700

Na recenzi Samsungu U700 se můžete těšit již po víkendu

Apple iPhone

O tom, že je Apple iPhone fenoménem i mimo USA svědčí i neobyčejně vysoká čtenost našich článků o tomto telefonu. V nejbližších dnech se můžete těšit na naše první dojmy z jeho používání. Příští týden se Apple iPhone dostane k nám do redakce, kde jej podrobně otestujeme. Nebude chybět množství živých fotografií a samozřejmě vám přineseme také videa zachycující jeho používání.

Pokud vás vlna iPhone mánie minula, doporučujeme přečíst si naše preview.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze