Vodafone prodlužuje aktivaci bezplatného internetu v mobilu

Vodafone prodlužuje pro své stávající zákazníky úspěšnou vánoční nabídku v podobě Internetu v mobilu na půl roku zdarma. Původně bylo možné si aktivovat tuto nabídku pouze do konce ledna 2009.

Vodafone prodlužuje pro své stávající zákazníky úspěšnou vánoční nabídku "Internet v mobilu na půl roku zdarma". Původně bylo možné si aktivovat tuto nabídku do konce ledna 2009. Vzhledem k velkému zájmu však nakonec Vodafone datum, do kterého se musí nabídka aktivovat, ještě o měsíc posunul.

Vodafone prodlužuje aktivaci bezplatného internetu v mobilu

„Zájem našich stávajících zákazníků o mobilní internet v posledních dnech stále roste. Vycházíme proto vstříc zákazníkům, kteří si ještě bezplatný internet v mobilu nestihli zaktivovat a prodlužujeme nabídku do konce února,“ říká Lukáš Kružberský, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Věříme, že se s prodloužením vánoční nabídky do konce února dostaneme přes hranici půl milionu aktivací.“

Vánoční dárek "Vodafone Internet v mobilu na 6 měsíců zdarma" si mohou aktivovat všichni zákazníci, kteří jsou u Vodafonu od 6. listopadu 2008. Mobilní internet používá v současnosti každý sedmý zákazník Vodafonu. Polovina z nich používá internet v mobilu 4 a více dnů v týdnu.

Více na www.vodafone.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze