Nokia 5800 XpressMusic neplní cenové sliby

10

Oficiální španělský internetový obchod Nokia začal nabízet očekávanou Nokii 5800 XpressMusic za značně přemrštěnou cenu, než jakou při představení Nokia slíbila. Prodejní cena 429 Euro je v přepočtu o 2 500 Kč vyšší.

Nokia 5800 XpressMusic

Rozdíl 150 Euro doopravdy nebudou jen daně. Nokia si je evidentně vědoma velkého zájmu a tento model a nenechá si ujít možné zisky z prodeje. Nebo se pleteme? Proč by jinak uváděla prvotní cenu o tolik nižší? Názor si každý udělejte sám. Můj názor je nyní takový, že se Nokia 5800 XpressMusic u nás začne prodávat kolem 12 tisíc korun, počkejme si, jestli se nemýlím.

Nokii 5800 XpressMusic můžete zakoupit u španělského zastoupení Nokia v internetovém obchodě.


Nokia 5800 XpressMusic - oficiální fotografie

zdroj: www.intomobile.com

Diskuze ke článku
Jirky
dost pochybuji, že se u nás bude takovýto mobil prodávat pod 10000kč :o
JohnyAsbest
hm, u nás internetové obchody nabízejí za devítku např. novymobil. Objednat za tuto cenu a je váš. Jinak Španělsko, Itálie , Francie - drahé a předražené. Nebrat. Nokia to pozná na svých prodejích.
P
Cena 279 euro pry stale plati, spanelska Nokia zvysila cenu o rocni predplatne stahovani hudby a Nokia Maps. Porad si myslim, ze cena pod 10.000,-- bude, jinak by Nokia tezko mohla konkurovat iPhone...
Filip
Dobry den jaj sem na internetove starnce www.5800.cz cetl ze se daji zdarma stahnout aplikace, chci se zeptak kdyz to stahneme a pak to spustime plati se za to kdyz to pouzivame nebo ne?? ja jsem mel nokii 6101 a tam kdyz jsem si neco stahl tak to taky bylo zdarma ale pak kdyz jsem to spustil tak mi to odecitlo kredit....zatim diky za odpoved:):)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze