Vodafone: mobilní internet již pro 85 % populace ČR

Mobilní internet s technologií EDGE může v síti Vodafonu využívat již 85 % populace České republiky. „Vodafone v tuto chvíli nabízí na trhu nejlepší pokrytí mobilním internetem s technologií EDGE. Jeho pokrytí budeme nadále postupně zlepšovat dle potřeb zákazníků,“ uvedl Václav Pařík, ředitel rozvoje sítě.

Vodafone: mobilní internet již pro 85 % populace ČR

Vodafone minulý týden oznámil zavedení automatické optimalizace a výrazné zrychlení načítání internetových stránek v mobilních telefonech. Nově Vodafone také zavedl dva datové tarify speciálně pro mobilní telefony.

Díky vánoční nabídce si navíc mohou zákazníci do 31.1.2009 aktivovat vánoční dárek – Vodafone Internet v mobilu na půl roku zdarma.Zákazníci, kteří používají stávající datové tarify Připojení na stálo a Připojení na dlouho, si mohou aktivovat půlroční vánoční dárek v podobě slevy na své tarify ve výši 177 Kč měsíčně.

Kromě toho Vodafone také začátkem listopadu představil nový portál Vodafone live!, který se stal vstupní branou k internetu v mobilu a nově obsahuje okénko pro vyhledávání na internetu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze