Živé fotografie a video tenkého 5 mpx Samsungu i7110

5

Samsung nedávno představil konkurenta pro Nokii N79 a N82. Kromě toho, že poběží na stejném operačním systému Symbian, nabízí i podobnou výbavu v čele s 5 Mpx fotoaparátem, Wi-Fi, GPS či HSDPA. Nyní si tohoto elegána můžete prohlédnout na živých fotografiích.

Samsung i7110 je výjimečný telefon především díky tloušťce necelých 13 milimetrů, což je na 5 Mpx telefony velmi dobrá hodnota. Určitě vás také zaujme jeho vzhled, který ale u Samsungu není výjimečný, podobně vypadá například model U800 SoulB.

TIP: přečtěte si preview Samsungu i7110


Jak se vám líbí nový Symbianový Samsung?

Zdroj: www.newmobile.com ; www.youtube.com

Diskuze ke článku
Levian
Prosím, nemáte tušení, kdy by mohl být v prodeji? Už minulý měsíc měl teoreticky být v ČR a je před Vánocemi a pořád nic, ani zmínka nikde na webu už přes měsíc.
Levian
Tak kdyby to taky někoho zajímalo, tak dnes jsem si prohlíd několik zahraničních webů a vyčet jsem, že teprve někdy před vánocema by měl být v prodeji v Německu a teprve potom bude v ČR. Od sestry z anglie vím, že tam ještě v kamenných obchodech není, ptže se v několika z nich ptala, ae tam vůbec nevěděli, že něco takovýho existuje.
Vojtěch Adam
Vojtěch Adam
Dobrý den,
Zatím to jde pravděpodobně zjistit pouze z některých zahraničních serverů, kde je to pro ně aktuální, já počítám s tím, že dřív, jak po novém roce tu nebude.
Levian
Dnes jsem volal na zákaznickou linku Samsungu:
http://www.samsung.com/cz/support/customercare/customerCare.html
a bylo mi řečeno, že by měl bejt v ČR až v lednu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze