BlackBerry pro každého s novou službou od T-Mobile

Nabídku T-Mobile dnes rozšiřuje nová služba BlackBerry Internet Service, díky níž mohou zájemci získat profesionální řešení pro mobilní přístup k e-mailům bez nutnosti dalších investic do vlastního softwarového vybavení.

Nabídku T-Mobile dnes rozšiřuje nová služba BlackBerry Internet Service, díky níž mohou zájemci získat profesionální řešení pro mobilní přístup k e-mailům bez nutnosti dalších investic do vlastního softwarového vybavení. Novinku lze využívat se všemi přístroji BlackBerry, včetně oblíbených modelů 8310 a Bold, vybavených plnohodnotnou QWERTZ klávesnicí a velkým displejem. Měsíční paušál za používání služby ve výši pouhých 251 korun (299 Kč včetně DPH) již zahrnuje neomezená data pro synchronizaci e-mailu a přístup na Internet.

BlackBerry pro každého s novou službou od T-Mobile

"Řešení BlackBerry nabízíme od roku 2005. Mezi středními a většími společnostmi si za tu dobu získalo velkou oblibu, pro některé menší firmy však mohl být poněkud limitující požadavek na provoz vlastního poštovního serveru," uvedla Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace a tisková mluvčí T-Mobile, a dodala: "Díky naší nové službě s výhodnými podmínkami budou moci BlackBerry jednoduše využívat skutečně všichni zájemci, včetně nejmenších firem či koncových zákazníků, a to bez jakýchkoliv nároků na vlastní IT infrastrukturu."


Oficiální fotografie BlackBerry Bold 9000

BlackBerry Internet Service umožňuje nepřetržitou synchronizaci (tzv. push e-mail) současně až deseti poštovních účtů prostřednictvím protokolu POP3 nebo IMAP4. I v této variantě si řešení BlackBerry zachovává své hlavní přednosti: stabilitu, vysoký stupeň zabezpečení a jednoduchost ovládání. Lze jej přitom využívat jak s firemními servery, tak s některou z freemailových služeb (např. Seznam.cz, Centrum.cz, Gmail.com...). Koncová zařízení BlackBerry jsou po stránce designu i prostředí přizpůsobena pro co nejkomfortnější práci s elektronickou poštou a jejími přílohami, disponují však také mnoha dalšími funkcemi pokročilých smartphonů, jako jsou například fotoaparát, webový prohlížeč, multimediální přehrávač či satelitní navigace.

BlackBerry pro každého s novou službou od T-Mobile

Služba je určena pro všechny tarifní zákazníky, lze ji velmi jednoduše aktivovat přímo z telefonu. Nastavení přístupu k vybraným e-mailovým účtům je zcela intuitivní, zprovoznění řešení nevyžaduje žádný zvláštní zásah IT technika. Měsíční paušál za využívání služby ve výši 251 korun (299 Kč včetně DPH) již zahrnuje veškerá data přenášená při synchronizaci zpráv (včetně příloh), prohlížení internetu či komunikaci prostřednictvím instant messagingu. Výjimkou mohou být některé aplikace třetích stran, využívající jiný přístupový bod než APN BlackBerry (typicky navigační nebo mapový software). Na datové přenosy v rámci měsíčního paušálu není uplatňován žádný FUP limit.

Zákazníci, kteří si aktivují BlackBerry Internet Service v období od 1. listopadu do 31. ledna 2009, získají službu na první měsíc zdarma. V případě zájmu tak mohou službu napřed bezplatně vyzkoušet a teprve na základě získaných zkušeností se rozhodnout pro její další používání. Firmy, které již využívají některou z jiných forem řešení BlackBerry (např. robustní BlackBerry Enterprise Server), získají BlackBerry Internet Service zcela zdarma. V jednom přístroji poté mohou snadno mít k dispozici jak pracovní, tak soukromé zprávy.

Více informací na: www.t-mobile.cz/bis

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze