ZYB v Česku: zálohujte zdarma svá data z mobilu

Společnost ZYB přichází na český trh se službou www.zyb.com. Česká verze on-line služby umožňuje bezpečně zálohovat, spravovat a sdílet data uložená v mobilních telefonech a udržovat uživatele ve spojení s přáteli a rodinou.

Společnost ZYB přichází na český trh se službou www.zyb.com. Česká verze on-line služby umožňuje bezpečně zálohovat, spravovat a sdílet data uložená v mobilních telefonech a udržovat uživatele ve spojení s přáteli a rodinou. Služby jsou provozovány prostřednictvím internetu a jsou zdarma. Uživatel tedy platí pouze za případné datové přenosy v síti operátora.

Již připravujeme článek s praktickými zkušenostmi se službou ZYB!

Služba ZYB funguje bezdrátově, pro její provoz není třeba instalovat software ani propojovací kabely. Uživatelé mohou ukládat ze svého telefonu do svého internetového ZYB účtu neomezený počet kontaktů, záznamů v kalendáři či textových zpráv a přistupovat k nim on-line odkudkoli po celém světě. Pokud si uživatel pořídí nový mobilní telefon či náhodou přijde o ten dosud používaný, může nový přístroj jednoduše synchronizovat se svým ZYB účtem – o žádná data tak nikdy nepřijde. Stejně jednoduše lze prostřednictvím ZYB účtu přemisťovat data z jednoho telefonu do druhého.

„Mnoho z nás využívá telefonní seznam v mobilu s naprostou samozřejmostí každý den. Po celém světě má většina uživatelů mobilních telefonů ve svém mobilu uloženo 80 a více kontaktních čísel, která si ale nejsou schopni trvale zapamatovat,“ říká Tommy Ahlers, zakladatel a generální ředitel společnosti ZYB, a dodává: „Když selhává paměť, jediný způsob, jak o cenné kontakty nepřijít, je časté a bezpečné zálohování. To nás inspirovalo k vyvinutí služby ZYB.“

Uživatelé na ZYB dosud uložili více než 23 milionů kontaktů. „Lidé si konečně uvědomují důležitost zálohování kontaktů uložených v mobilních telefonech,“ dodává Tommy Ahlers.

Služby ZYB jsou k dispozici každému, ve všech koutech světa, a to zdarma ve všech sítích mobilních operátorů. Uživatelé platí pouze za přenosy dat v návaznosti na používaný telefonní tarif. V případě, že se s telefonem připojíte přes volné Wi-Fi, lze zálohovat naprosto zdarma. Zřízení služby je velmi jednoduché: zájemci pouze navštíví www.zyb.com a po dokončení jednoduché registrace mohou začít zálohovat svá mobilní data.

Kromě zde popsaných a již fungujících funkcí přináší v beta verzi ZYB některé opravdu zajímavé novinky. Příkladem může být vyhledávání a propojení kontaktů ve službě ZYB, zobrazení umístění uživatele nebo propojení s komunitními sítěmi, jako je například Facebook.

O společnosti ZYB

Služba ZYB zálohuje a chrání data uživatelů mobilních telefonů pro případ ztráty telefonu. Umožňuje jednoduše přemisťovat data z jednoho mobilu do druhého a nabízí nástroje, které umožňují novými způsoby využívat kontakty v on-line komunitě. Služba je dostupná kdekoli po celém světě, je zdarma a dostupná prostřednictvím jakéhokoli PC či Mac počítače. K užívání služby není třeba kabeláž ani stahovat software, funguje ve 450 typech mobilních telefonů a v síti kteréhokoli operátora.

Společnosti ZYB sídlí v dánské metropoli Kodani, další pobočky jsou ve Velké Británii: v Cambridgi a Londýně. Společnost nedávno koupil nadnárodní mobilní operátor Vodafone.

zdroj: TZ Mediakom

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze