Vodafone zveřejnil podmínky služby Student SMS Grátis 2.0

Vodafone včera zveřejnil podmínky služby Student SMS Grátis 2.0, která byla prodloužena z původní zkušební doby do 31.8. 2008 nyní na dobu neurčitou. Podmínky používání nabídky bezplatného zasílání SMS zpráv do všech sítí se téměř nezměnily.

Vodafone včera zveřejnil podmínky služby Student SMS Grátis 2.0, která byla prodloužena z původní zkušební doby do 31.8. 2008 nyní na dobu neurčitou. Podmínky používání nabídky bezplatného zasílání SMS zpráv do všech sítí se téměř nezměnily. Podmínky služby Student SMS Grátis 2.0 jsou účinné od 1.9. 2008. K dispozici jsou na http://milujteje.cz/podminky.

Vodafone zveřejnil podmínky služby Student SMS Grátis 2.0

Student SMS Grátis je služba pro všechny zákazníky Vodafonu, kterým je mezi 15 - 26 lety a v aktuálním školním roce studují. Pokud tyto podmínky splňujete, pak vám bude na základě registrace na lince 800 77 77 77 nebo v prodejně Vodafonu umožněno stažení JAVA aplikace, ze které lze odesílat až 300 SMS denně do libovolné tuzemské sítě.

Jako protislužbu si operátor vyhrazuje vám při každém odeslání zprávy přes tuto aplikaci zobrazit reklamu. Pro využívání aplikace Student SMS Grátis musíte ještě ovšem vlastnit některý z podporovaných telefonů. Na necertifikovaných telefonech není garantovaná plná funkčnost aplikace. Pro ty méně šťastné studenty je ještě možnost využít pro odesílání gratis SMS portál Vodafone live!. Celkem tak můžete za určitých podmínek napsat denně až 600 SMS zpráv zdarma.

TIP: Více informací o službě Student SMS Grátis naleznete v tomto článku a na http://milujteje.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze