Dostupnost a podmínky prodeje Apple iPhonu 3G v ČR

Dostupnost Apple iPhonu 3G pro ČR dnes uvedli všichni tři přední operátoři - O2, T-Mobile a Vodafone. Telefon začnou nabízet ve stejný den, 22. srpna 2008, tedy za méně než tři týdny. Jak se ale budou lišit podmínky u jednotlivých operátorů?

Zahájení prodeje bylo stanoveno na 22. srpna. U T-Mobilu bude Apple iPhone 3G dostupný od tohoto data ve Značkových a Partnerských prodejnách a prostřednictvím firemního internetového obchodu. Detaily týkající se ceny a samotného zahájení prodeje budou oznámeny později. Pro zákazníky, kteří chtějí být informováni přímo, zřídil T-Mobile stránku http://t-mobile.cz/iphone. Každý, kdo na této stránce zaregistruje svůj e-mail, bude průběžně dostávat aktuální informace o přístroji a samotném zahájení prodeje.

Nepřehlédněte: preview Apple iPhonu 3&hide;G


Apple iPhone 3G - oficiální fotografie

Zákazníci T-Mobile si jej budou moci pořídit za zvýhodněnou cenu k jakémukoli tarifu či samostatně bez smlouvy za cenu základní. Přístroj bude možné zakoupit také v Twist sadě. T-Mobile nabídne speciální internetový tarif pro zákazníky, kteří chtějí plně využít funkce přístroje.

U O2 bude iPhone 3G k dispozici ve značkových prodejnách operátora, firemním zákazníkům bude nabízen prostřednictvím business partnerů. Telefónica O2 také spustila speciální webové stránky pro zájemce o nový iPhone 3G. Kromě registrace k přednostnímu zaslání informací nabídne adresa www.o2iphone.cz postupně finální složení tarifů, připravených k této atraktivní telefonní novince. Zájemci tedy nemusí denně kontrolovat webové stránky a hledat informace. Pomocí jednoduché registrace se dozví novinky o prodeji a cenách okamžitě po zveřejnění.

Vodafone nabídne nový iPhone 3G od 22. srpna všem zákazníkům bez nutnosti podpisu písemné smlouvy. Cenu telefonu však zatím neodhalil ani jeden z operátorů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze