Chystaná Nokia 5800 Tube na dalších špionážních fotografiích

4

O chystané multimediální Nokii 5800 se mluví již delší dobu. Mělo by se jednat o první telefon Nokie s dotykovým displejem a prostředím Series 60. Za číselným označením by se pak měly objevit fráze XpressMedia nebo Tube.

Nokia 5800 s rozměry 115 x 52 x 14,5 mm a hmotností 104 gramů bude disponovat 3,2 palcovým dotykovým displejem s rozlišením 640 x 360 pixelů, 16 miliony barev a vibrační odezvou. Na přední straně bude k dispozici pouze trojice mechanických kláves.

TIP: O chystané Nokii 5800 Tube jsme vás informovali již v tomto článku a také zde.


Ve výbavě najdeme 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem, akcelerometr pro překlápění displeje, 3,5 mm konektor Jack a GPS. Datová výbava bude zahrnovat EDGE, HSDPA a Wi-Fi. Paměť RAM by měla činit 140 MB. Scházet nebude slot pro paměťové karty microSD. Mluví se o tom, že připravovaná Nokia 5800 bude představena příští měsíc.


zdroj: justamp.blogspot.com

Diskuze ke článku
Galovie
Chcel, by som sa opýtať, že či to hlavné menu bude také aké je na tej živej fotke, pretože to nie je bohvie čo, čo sa týka grafického spracovania ikón...
Ďakujem.Galovie.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, bohužel to vypadá, že Nokia 5800 Tube nabídne starý Feature Pack 1, který, stejně jako u dvojice modelů E66 a E71, zřejmě dostane do vínku některé vlastnosti právě novějšího Feature Packu 2. K nepřehlédnutí jsou především nové ikonky a také dobře vypadající přechodové animace, které by mělo být možné (stejně jako u E66/E71) vypnout.
JohnyAsbest
obávám se, že Nokia velmi zaspala s těmito typy mobilů - nejen iPhone ale LG a Samsung jsou daleko vpředu. Ta chystaná 5800 nebude žádný trhák, to by musela do toho Nokia nacpat nějaký 8 megáč a vše co má 95, 82, nebo 6220 nebo 78. Z obrázků to vypadá, že bude jako buchta - silná, no nevím. I ten SE s jejich Xperií se snaží něco vymyslet originálního, Nokia nikoli.
Galovie
Tak táto informácia ma zamrzila,mám LG Viewty a chcel som to vymeniť za 5800-čku,ale vidím,že plusy u tochto telefónu sú len Wi-Fi a GPS a lepšie rozlíšenie a farieb displeja, nič viacej v podstate, fakt je Nokia pozadu z vývojom takéhoto typu telefónu...
Ďakujem za informáciu.
Galovie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze