Doporučte O2 známým a získáte měsíční paušál až na rok zdarma

Telefónica O2 Czech Republic připravila od 15. července do 30. září 2008 pro své stávající tarifní zákazníky nový program "Doporučte O2". Takto lze doporučit až dvanáct nových zákazníků a získat měsíční paušál až na rok zdarma.

Telefónica O2 Czech Republic připravila od 15. července do 30. září 2008 pro své stávající tarifní zákazníky nový program "Doporučte O2". Díky němu mají možnost získat jeden měsíční paušál zdarma za každého doporučeného blízkého nebo známého, který si aktivuje jeden z tarifů O2 Neon nebo O2[:Kůl:] se smlouvou alespoň na dva roky.Odměněn bude i doporučený nový zákazník, který rovněž získá bonus ve výši jednoho svého paušálu.

Doporučte O2 známým a získáte měsíční paušál až na rok zdarma

Takto lze doporučit až dvanáct nových zákazníků a získat měsíční paušál až na rok zdarma.

"Doporučte O2 je výhodným programem pro ty, kteří jsou spokojeni s našimi službami a chtějí je doporučit svým blízkým. To přinese výhody oběma stranám v podobě měsíčního paušálu zdarma. Stávající zákazník, pokud využívá například tarif O2 NEON XXL a doporučí 12 lidí, tak získá rok tohoto tarifu bez paušálu, což odpovídá odměně ve výši 46 800 Kč," říká Jan Karas, ředitel marketingu pro rezidenční segment společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Nabídka je platná v případech, kdy si doporučený zákazník zřídí nový paušální tarif s novým číslem nebo pokud přejde se svým číslem k O2 od jiného operátora.

Nový zákazník musí být fyzická osoba nebo podnikatel s maximálně třemi SIM kartami. Odměna mu bude poskytnuta formou slevy z vyúčtování za služby O2 ve třetím měsíčním vyúčtování. Zákazník, který doporučil nového uživatele, získá odměnu v podobě měsíčního paušálu v prvním měsíčním vyúčtování po 1. 12. 2008. Pokud doporučil zákazníků více, bude dostávat odměnu i v dalších měsících po tomto datu.

Doporučit svého známého je možné buď na www.cz.o2.com/doporucte, nebo při osobní návštěvě jakékoliv prodejny O2.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze