Podívejte se na stylové kryty pro Apple iPhone

4

Dejte vašemu Apple iPhonu novou tvář. Se stylovými kryty z kolekce Face Off dostane přístroj zcela nový nádech. Na výběr je tolik variant, že si každý vybere. Za cenu necelých 13 dolarů se jedná o dobrou koupi.

Už vás nebaví den co den pozorovat stále stejný kryt iPhonu? Máme řešení! Povedené kryty za přijatelnou cenu. Na výběr je hned několik variant: Black and White, Baby Heart, Blue Beauty, Hip hop, Purple, Checker, Flower. Pokud si tedy chcete své "jablíčko" vylepšit výjimečnými kryty, není nic lepšího, než navštívit stránky www.more-thing.com. Cena jednoho takového krytu je 12,90 dolaru.

zdroj: www.more-thing.com

Diskuze ke článku
MoB
No já nevím, ale především ta část na zadní straně iPhonu vypadá pořádně hnusně. Já bych si to na svůj iPhone - tedy mít nějaký - nedal ani náhodou.
Kotelník
Souhlasím s předchozím příspěvkem
Lenicka1313
Dobrý den, ráda bych doporučila tento web. http://www.digital-shop.cz/ipad-iphone-ipod-prislusenstvi/ Rozhodně jsem velice spokojená, pravidelně zde příslušenství nakupuji a musím říci, že jde o opravdu velice dobrý obchůdek - cena a výběr naprosto bezvadné. Navíc rychlost dodání je také na opravdu dobré úrovni. Za sebe vřele doporučuji.
fgf
co tady spamuješ ty krávo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze