T-Mobile Tým: neomezené volání ve firmě

Nový tarif T-Mobile Tým umožňuje, aby si až pět lidí v rámci firmy i mimo ni mohlo volat vzájemně zdarma jen za jeden paušál. Kdo si aktivuje T-Mobile Tým do konce srpna, bude navíc až do května 2009 platit jen poloviční paušál.

Kromě vzájemného volání budou moci všichni členové v rámci skupiny využívat lokalizační službu Kde je... až do konce listopadu rovněž zdarma.

T-Mobile Tým: neomezené volání ve firmě

Správce a jeho tým

Správcem skupiny může být kterýkoli firemní uživatel některého z minutových či kreditních tarifů T-Mobile. Členy skupiny mohou být jak firemní, tak nefiremní SIM karty T-Mobile, včetně karet předplacených. (Zvýhodnění nemohou využívat uživatelé datových tarifů vč. Twist Internet a Twist Internet Basic). V rámci jednoho zákazníka/IČ může být pouze jeden správce, ale pod jedním IČ mohou být členové i více skupin. Maximální velikost jedné skupiny je pět osob (správce + 4). Měsíční poplatek platí správce skupiny, pro členy skupiny je služba zcela zdarma.

Jednoduchá aktivace

Tarifní zvýhodnění je aktivováno v okamžiku, kdy správce založí skupinu přidáním prvního člena. Každý člen může být odebrán či vyměněn nejdříve 30 dnů od přidání do skupiny. Zmýlená platí - v případě chybného zadání telefonního čísla je možno do 5 minut provést opravu. Každý člen má možnost sám sebe odhlásit. O každé změně jsou všichni členové skupiny informováni potvrzující SMS. Odebráním posledního člena je služba deaktivována. Nový tarif lze aktivovat pomocí textové zprávy, Můj T-Mobile (web/WAP) či kontaktovat infolinku Zákaznického centra (4644).

Kdo dřív přijde...

V rámci měsíčního paušálu, který je zahrnut do vyúčtování správce skupiny, si členové skupiny vzájemně volají zdarma (platí pro hovory na území ČR). Paušál se započítává do minimálního měsíčního plnění. Běžná cena měsíčního paušálu je 831,81 Kč vč. DPH (699,- Kč bez DPH). Pokud zákazník nebude váhat a T-Mobile Tým si pořídí do 31.8. 2008, bude až do konce května příštího roku platit pouze polovinu, tedy 416,- Kč vč. DPH (349,50 Kč bez DPH). Součástí promo nabídky je také služba Kde je..., jež umožňuje lokalizaci SIM karet. Při aktivaci zvýhodnění do konce srpna budou moci členové skupiny zdarma využívat vzájemnou lokalizaci, a to až do konce listopadu.

Firemní zákazníci Akční nabídka Standardní ceny
bez DPH s DPH bez DPH s DPH
Správce + 1 349,50 416,00 699,00 831,80
Správce + 2
Správce + 3
Správce + 4

TIP: Více informací o tarifu T-Mobile Tým naleznete zde.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze