Dnešním dnem ožívá sekce N-Gage her! Celkem přes 30 her!

Nokia dnes brzy ráno oznámila spuštení dlouho očekávaných her pro telefony podporující hraní her N-Gage. Nabízí desítky her od různých výrobců, které budou fungovat na Nokiích N95, N82 a N81, včetně 8 GB verzí modelů N95 a N81.

Během dne přineseme podrobnější článek informující o všech novinkách

Miliony zařízení Nokia je možné dnešním dnem počínaje vylepšit pomocí her N-Gage, které mají nést vysokou kvalitu a herní komfort. Přes N-Gage arénu se můžete seznamovat s ostatními hráči a domlouvat se na hraní her, které jsou určeny pro hraní mezi více hráči. Jaakko Kaidesoja, viceprezident her N-Gage pro Nokii, říká: „Jsme velice rádi, že můžeme předat náš výtvor do rukou zákazníků. Právě s nimi budeme schopni vytvářet tu pravou herní budoucnost, co se mobilních her týče.“

Podporované telefony:

  • Nokia N81
  • Nokia N81 8GB
  • Nokia N82
  • Nokia N95
  • Nokia N95 8GB

První nabídka her čítá tyto tituly: EA SPORTS FIFA 08, Brain Challenge, Asphalt 3, World Series of Poker Pro Challenge, Hooked On, Creatures of the Deep, System Rush, Evolution. Brzy poté budou nabízeny další hry, např. Tetris®, The Sims, 2 Pets, Block Breaker Deluxe and Dogz, Snakes Subsonic, Space Impact, Kappa Base a Mile High Pinball.

Česká republika prozatím mezi nabízenými státy na stránkách n-gage.com chybí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze