Posílejte SMS z postranního panelu ve Windows Vista

Čas od času se vyplatí projít speciální sekci stránek Nokia s názvem betalabs. Výrobce zde prezentuje mnohdy velmi zajímavé aplikace ve vývojovém stádiu. V únoru mezi tyto produkty přibyla i zajímavá aplikace Nokia Text Messenger.

Čas od času se vyplatí projít speciální sekci stránek Nokia s názvem Betalabs . Výrobce zde prezentuje mnohdy velmi zajímavé aplikace ve vývojovém stádiu. V únoru mezi tyto produkty přibyla i aplikace Nokia Text Messenger .

Posílejte SMS z postranního panelu ve Windows Vista

Pokud máte na svém počítači operační systém Windows Vista s nainstalovaným Nokia PC Suite 6.85 nebo vyšším, můžete si tuto šikovnou aplikaci nainstalovat a poté přidat do postranního panelu. Miniaplikace načítá SMS zprávy z telefonu Nokia a před sebou tak na ploše máte seznam doručených SMS zpráv, které lze zobrazit, vymazat, odpovědět na ně nebo je přeposlat dál. Nechybí ani volba pro poslání nové zprávy.

Aplikaci jsme vyzkoušeli a funguje spolehlivě. V záhlaví lze nastavit, z kterého telefonu Nokia se mají zprávy načítat, pokud máte připojeno více přístrojů. Pro přečtení zprávy na ní stačí jednou kliknout, snadná je i odpověď. Komunikace s telefonem probíhá bez problémů a zprávy jsou odesílány i přijímány okamžitě. Vadou na kráse je nemožnost vybrat jméno a číslo příjemce z telefonního seznamu při psaní nové zprávy. Doufejme, že tuto možnost ve finální verzi aplikace nalezneme. Prozatím se jedná o betaverzi.

Aplikaci Nokia Text Messenger si můžete stáhnout zde

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze