Vodafone 904SH: Kvalitní přístroj s VGA displejem

1

Telefon od výrobce Sharp sice nese značku Vodafone, výbavou ale rozhodně nedělá špatné jméno svému výrobci, ba naopak. Nabízí otočný displej s VGA rozlišením a celkově zdařilou véčkovou konstrukcí. Máme několik živých fotografií.

Elegantní mobilní telefon Vodafone 904SH jistě zaujme především něžné pohlaví. Díky perfektně barevně sladěnému krytu telefonu, VGA otočnému displeji a 3,2 Mpx fotoaparátu může lehce konkurovat známým značkám mobilních telefonů. Proč jej ale Vodafone nezkusí zařadit do nabídky telefonů i u nás?

zdroj: www.eprice.com.tw

Diskuze ke článku
anonymní
Mohu se zeptat, proč uveřejňujete zprávu o téměř dva roky starém modelu? Samozřejmě výbava je na naše poměry stále vynikající, ale v Japonsku už má tento model několik nástupců (Sharp 910SH, 920SH). Také informací o výbavě se dá sehnat mnohem víc dokonce i na českých webech. I mě zajímají různé mobily z Koreje a Japonska, ale tam už by tento model byl zastaralý. Místo toho mohl mobilenet přinést zprávu třeba o představení série Foma 905, ale jako většinu ostatních webů ho zaujal jen Cyber-shot s 3x optickým zoomem. Přitom i další telefony mají zajímavou výbavu jako zvuk ve kvalitě Dolby Surround, 3,5" displeje Viera s kontrastem 4000:1, Full Wide VGA displeje nebo 5-megapixelové fotoaparáty s vícebodovým autofocusem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze