Nokia N95: Nová Li-ion baterie s kapacitou 1400 mAh!

17

Na zahraničním serveru slashphone.com se objevili první informace ohledně nové baterie pro Nokii N95 s kapacitou 1400 mAh. Čínský výrobce dále tvrdí, že jeho baterie má o 50% delší životnost než baterie slavné finské značky.

Původní a tedy originální Li-ion baterie dodaná od Nokie spolu s telefonem skrývá pouze kapacitu 950 mAh. Proto se dá tato část označit za Achillovu patu Nokie N95. Někteří výrobci z Číny se tak chopili jedinečné šance vyrobit silnější baterii a dostali se až na hodnotu 1400 mAh.

Otázkou tak zůstává pouze fakt, že byla baterie vyrobena neznámým výrobcem z Číny a kdo ví, zda tato baterie neexploduje zrovna ve vaší kapse? Přesto to ale někteří uživatelé vyzkoušejí a pokud opravdu Nokie vypustí i svoji novou vlajkovou loď N95 s 8GB, máme se na co těšit hned dvojnásobně!

TIP: Přečtěte si také nedávný článek o připravované Nokii N95 s obří 8GB pamětí.

zdroj: www.slashphone.com

Diskuze ke článku
George
Myslím si že ani 2500mAh by nezachránilo tenhle křáp od katastrofy-aneb lituji ty co si jí koupily a myslí si že mají to nejlepší-rád odpovím na veškeré dotazy proč tak smýšlím!
swer
mozes zacat..mam v plane si ju zaobstarat...cize?
George
-konstrukce(výrobní vada viz.ostatní diskusní fora o N95-nevěřil jsem tomu jakom ty! -10*aktivace foťáku než se vůbec zapnul -Vyklající se konektor nabíjení -baterie se neustále nabíjela vypnuto po cca.3hod.a poté ještě asi 3*to samé než mě to přestalo bavit -špatná funkce makro(opět viz.diskusní fora a recenze ALE JINAK SI JÍ BĚŽ KLIDNĚ KOUPIT!
Quick
Skoda penez jen detska hracka od Nokie jsou daleko lepsi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze