Exotický Neonode N2 míří do prodeje

1

Švédský výrobce Neonode oficiálně oznámil, že uzavřel dohodu pro distribuci svého nejnovějšího telefonu Neonode N2. O distribuci se postará firma AEG Portuguesa S.A, díky níž se mohou na novinku těšit nejdříve na trzích Portugalska, Brazílie, Mozambiku, Angoly a Kapverdách.

Neonode v nejbližších týdnech dokončí jednání o umístění N2 na klíčové evropské trhy. Pokud budeme mít štěstí, možná se tento sympatický malý telefon s dotykovým displejem dostane i k nám.

Jen pro připomenutí: Neonode N2 je třetím telefonem této švédské značky. Předchůdci s označením N1 a N1m se nedočkali výraznějšího úspěchu. Výrobce nyní doufá, že prorazí s modelem N2, který prezentovala na letošním 3GSM kongresu v Barceloně. Přináší prsty ovládaný dotykový displej, vlastní uživatelské prostředí Neno, 2Mpx fotoaparát, Bluetooth a slot pro paměťové karty miniSD. Celé zařízení je velmi malé (77x47x14.7 mm) a lehké (70g).

TIP: Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si naše preview

Diskuze ke článku
lukas
je to super telefon a hlahně jak řve a jetak rychlý máa ho 3roky a je super nejlepší na svete mnel jsem nokii 6131 a nic moc hruza!!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze