Vodafone spouští mobilní platby. Zatím je k mání hudba

Vodafone dnes spouští novou univerzální platební metodu, díky níž budou jeho zákazníci moci bezpečně platit za služby a zboží mobilem.

Prvním partnerem, s nímž Vodafone tuto spolupráci navázal, je obchod s elektronickou hudbou i-legalne.cz. Díky tomuto partnerství budou zákazníci nyní moci za jednu cenu stahovat hudbu zároveň do mobilu i do počítače a platit v rámci měsíčního vyúčtování nebo stržením z kreditu.

Vodafone spouští mobilní platby. Zatím je k mání hudba

„Vodafone M-peněženka představuje nový, bezpečný a pohodlný způsob platby mobilem na internetu. Umožní všem zákazníkům platit za zboží a služby mobilem, který mají pořád u sebe a způsobem, který dobře znají,” říká Lukáš Kružberský, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafone Czech Republic a.s. a dodává: „Server i-legalne.cz je prvním obchodním partnerem, jehož služby lze M-peněženkou zaplatit a stejně tak ji může využít jakýkoli jiný poskytovatel služeb. V současnosti již jednáme s několika dalšími společnostmi.”

Díky spolupráci Vodafonu s hudebním obchodem i-legalne.cz budou mít zákazníci M-peněženky možnost automaticky si stáhnout vybraný hudební soubor za jednu cenu do mobilu i do počítače. Hudební katalog i-legalne.cz je přístupný z webového i wapového rozhraní a surfování po katalogu i přenesená data při stahování vybrané písně do mobilu jsou zdarma.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze