Nokia N86 s 8 Mpx se představí zítra (aktualizováno)

7

Dnešním představením čtveřice telefonů E55, E75, 6710 Navigator a 6720 Classic finská Nokia na kongresu MWC své vystoupení zdaleka nekončí. Už zítra proběhne oficiální představení první Nokie s 8 Mpx fotoaparátem.

Chystaná Nokia N86 dnes unikla na dvou fotografiích. Telefon designově vychází z modelu N85. Půjde o smartphone multimediální řady Nseries s operačním systémem Symbian S60. Fotoaparátu s maximálním rozlišením 8 Mpx nebude chybět autofocus, přisvětlení v podobě 2x LED diod a posuvná krytka objektivu. Přístroj nabídne optiku Carl Zeiss.


Nokia N86 s 8 Mpx fotoaparátem na uniklých snímcích

Zahraniční server Nseries Innovation Newsdesk také zveřejnil první fotografie pořízení právě nadcházející Nokií N86. Jak jsme již dříve informovali, exif data vypovídají o tom, že jde skutečně o snímky pořízené telefonem finského výrobce.


Fotografie pořízené první 8 Mpx Nokií

Aktualizováno - 16. února 2009, 19:35:

Na internetu se objevilo video, na kterém je připravovaná Nokia N86 zachycena naživo.

Ojevily se také živé fotografie s telefonem, a co víc, dokonce i podrobné technické parametry této nadcházející novinky. O Nokii N86 tak víme naprosto vše!



Nokia N86 - fotografie telefonu naživo


Nokia N86 - oficiální fotografie + podrobné specifikace telefonu

zdroj: Mobile Review, Nseries Innovation Newsdesk, lesterchan.net

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
právě jsem vám chtěl také poslat odkaz na: http://lesterchan.net/blog/tag/n86-8mp/
BLA
takže kromě navýšení megapixelů nic nového,SE je lepší!
Jirky
SE nemá ani 3,5mm jack, takže tady nepiš hlouposti...
Mitochondrie
tak s tím jackem bych byl opatrný - W995 - ho má:-) Jinak Nokia má určitě lepší smartphony - zatím - až přijde do prodeje Idou (doufejme, že to nebude trvat 100 let...)a jiné kousky se Symbianem - tak se to vyrovná...

Jinak co se týče designu - tak variace na jedno téma - a teď to nesouvisí s tím že mám SE rád - ale SE má fakt osobitější design.

A když už má 8MPx - tak mohl mít XENON

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze