Hledáme nové redaktory a spolupracovníky!

3

Chtěli byste přispívat do dynamicky se rozvíjejícího internetového magazínu? Zajímáte se o mobilní technologie a mobilní telefony a rádi byste psali o těchto tématech? Lákalo by vás též podrobně testovat mobilní telefony? Přidejte se k nám!

Jestliže se zajímáte o mobilní technologie, mobilní telefony a problematiku s těmito tématy spojenou a rádi byste psali pro dynamicky se rozvíjející internetový magazín, přidejte se k nám do týmu.

Ať už máte chuť psát při studiu pouze občasné aktuality o světových událostech v mobilních telekomunikacích, nebo vás spíše láká publikování rozsáhlejších článků (previews a zajímavostí) nebo dokonce testování a recenzování aktuálních nových telefonů či softwaru, své místo v redakci si jistě najdete. Samozřejmostí je též finanční odměna.

Pokud vás nabídka připojit se k našemu týmu zaujala, kontaktuje nás na adrese šéfredaktora pultzner@mobilenet.cz. Věk a předchozí zkušenosti v tomto výběrovém řízení hrají pouze malou roli. Důležitá je zejména kvalita psaného projevu, ochota a schopnost učit se novým věcem, základní přehled v problematice mobilních telekomunikací a týmový duch.

Jak probíhá výběrové řízení?

  • kontakujte šéfredaktora na adrese pultzner@mobilenet.cz a připojte několik informací o sobě, zejména oblast, o kterou se zajímáte (mobilní telefony, operátoři, problematika telekomunikačního trhu apod.), bydliště, případně další podrobnosti
  • po obdržení instrukcí vás čeká sepsání a poslání zkušebního textu o délce cca 1 strany A4, dle vašeho výběru ze zadaných témat.
  • Po vyhodnocení zkušebních textů vybereme kandidáty na budoucí post redaktorů
  • Kandidáti projdou zkušebním obdobím, ve kterém se naučí pracovat s administrací a vyhledávat novinky, psát různé typy článků
  • pokud se kandidát osvědčí a úspěšne projde zkušebním obdobím, přivítáme jej do týmu mobilenet.cz

Programátoři, web-designéři

V současné době hledáme též schopné programátory a web-designéry, kteří by se podíleli na tvorbě a implementaci nové verze našeho webu. V případě zájmu o více informací nás, prosím, kontaktujte na adrese pultzner@mobilenet.cz a připojte též několik informací o sobě.

Diskuze ke článku
Fandop
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má nějaký vliv bydliště. Např. kvůli předávání telefonů na recenze apod. Zda se dá práce dělat i vzdáleně nebo je nutné pravidelné (či občasné) navštěvování redakce.. Díky za odpovědi a přeji pěkný zbytek svátků..
homi
toto by mne taky zajimalo...
Martin Pultzner
Všechny dotazy prosím směřujte na email pultzner@mobilenet.cz. Co se týče lokality, tak ta příliš důležitá není, vše je koordinováno elektronicky. V případě předávání telefonů závisí na domluvě, lokalitě apod.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze