Mobil pro seniory Emporia Life exkluzivně u O2

2

Mobilní telefon vhodný pro seniory,představuje od 1. listopadu 2008 exkluzivně ve své nabídce společnost Telefónica O2. Mimořádně jednoduchý a snadno ovladatelný přístroj Emporia Life je speciálně určen pro starší osoby a zdravotně postižené.

Mobilní telefon vhodný pro seniory,představuje od 1. listopadu 2008 exkluzivně ve své nabídce společnost Telefónica O2. Mimořádně jednoduchý a snadno ovladatelný přístroj Emporia Life je speciálně určen pro starší osoby a zdravotně postižené, kteří mají s ovládáním běžných mobilních telefonů potíže. Zákazníci mají nyní jedinečnou příležitost využít do konce roku k tomuto telefonu výhodnou nabídku služby O2 NEON S s neomezeným voláním do vlastní sítě každý víkend za měsíční paušál 190 Kč vč. DPH nebo předplacené služby O2 Fajn s kreditem 1000 Kč za poloviční cenu. Za každý zakoupený telefon navíc společnost věnuje 100 Kč na podporu Linky seniorů.

Mobil pro seniory Emporia Life exkluzivně u O2

Telefónica O2 se dlouhodobě snaží nabídnout všem zákazníkům ty nejlepší produkty a služby, které jsou šité na míru jejich požadavkům a potřebám. Segment zákazníků starší generace byl prozatím operátory opomíjen. Přitom je v současné době v České republice téměř 2 miliony osob v důchodovém věku a trend stárnutí populace je stále vzrůstající. Starší generace se často cítí ve světě moderních technologií ztracená a potřebuje větší podporu, jednodušší ovládání přístrojů a srozumitelné služby.

Proto O2 přichází s nabídkou mobilního telefonu Emporia Life, který byl speciálně vyvinut pro generaci lidí ve věku 60+.V mobilním telefonu Emporia mají senioři předvolené číslo Linky seniorů 800 200 007.Linku seniorů finančně podporuje od roku 2008 Nadace O2 a díky této podpoře je volání na ni zdarma. Senioři na Linku seniorů volají, když potřebují poradit, pomoci či jen chtějí s někým sdílet své radosti a trápení. Mohou také dostat informace z oblasti medicíny, práva, psychologie a systému sociální podpory. Navíc, za každý zakoupený telefon Emporia do konce roku, věnuje společnost Telefónica O2 100 Kč na podporu provozu Linky.

Emporia Life je velice jednoduchý telefon se základními funkcemi pro volání a posílání SMS. Menu přístroje je samozřejmě v češtině, srozumitelné a obsahuje minimum doplňkových nastavení. Obří tlačítka na klávesnici umožňují velmi snadné ovládání. Velký displej telefonu je koncipován v oranžové barvě, která umožňuje lepší rozlišení znaků, než jakákoliv jiná barva. Na zadní straně telefonu je umístěno speciální červené tlačítko pro rychlé vytočení pomoci. Jedním stiskem umožňuje vytočit až pět různých předdefinovaných kontaktů. Telefon je navíc vybaven speciálním tlačítkem pro budík, svítilnou a diodami, které signalizují příchozí hovor.

"Složité funkce a velké množství malých tlačítek současných mobilních telefonů jsou častým důvodem, proč se starší občané brání jejich používání. Telefon Emporia Life je naopak zkonstruován tak, aby speciálně vyšší věkové skupině, ale i zdravotně postiženým lidem po všech stránkách naprosto vyhovoval," komentuje uvedení telefonu na český trh Jan Karas, ředitel pro marketing residentního segmentu společnosti Telefónica O2 a dodává: "Rodiče v důchodovém věku běžně dědí jednodušší telefony starší generace po svých dětech. S Emporia Life teď však mohou mít úplně nový a navíc uživatelsky příjemný telefon, který letos může být i skvělým dárkem pod vánoční stromeček."

Telefónica O2 nabízí telefon Emporia Life exkluzivně jako první na českém trhu. Společně s uvedením telefonu na trh připravila pro seniory do konce roku také atraktivní nabídku pro volání. Příznivci předplacených služeb mají možnost využít speciálního balíčku s přednastaveným tarifem O2 Fajn a kreditem v hodnotě 1 000 Kč, který je bude stát jen polovinu. Paušální zákazníci nad 60 let věku mohou využít velmi výhodnou nabídku tarifu O2 NEON S za měsíční paušál pouhých 190,- Kč vč. DPH. Díky němu získají volání na mobilní čísla O2 a pevné linky o víkendu zdarma a 40 volných minut měsíčně na volání do všech sítí. Cena za minutu volání ve všední den a do ostatních sítí je 5,50 Kč (vč. DPH) a cena SMS je 1,50 Kč (vč. DPH).

Telefon je k dostání v nedotované verzi za 3 495 Kč včetně DPH. V kombinaci s některým z paušálních tarifů je pak možné jej pořídit za cenu již od 1 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
Jiří
Přečetl jsem si se zájmem článek o mobilu EmporiaLife. Chápu, že je určen seniiorům, takže nečekám žádné zázraky, které dovedou jiné mobily. Ale jedna věc mi vadí, i když jde vypnout vibrace při volání, bohužel to nejde při příjmu sms. Myslím, že by stačil jen zvukový signál.
Dědeček
Zaráží mě za co je ta přemrštěná cena? Za černobílý displej? Za absenci běžných funkcí? Vždyť poměrně solidně vybavený mobil s foťákem pro nenáročné, stojí do dvou tisíc (Nokia 2630). Podle toho bych tipl cenu do tisícovky za odpovídající. Ale 3 495 Kč, pánové i vy jednou budete důchodci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze