Nokia 6600 Fold: první dojmy z noblesního drahokamu

Tak už i finský výrobce umí dělat opravdové stylovky, které ženám zatočí hlavou. Mohli jsme se o tom jako první nepřímo přesvědčit s novým telefonem Nokia 6600 Fold.

Nokia 6600 Fold bude nabízena ve dvou barevných variantách – černé a růžové. Nedá se ovšem hovořit pouze o jednom odstínu barvy u každého z modelů, v tom je totiž ta výjimečnost. Telefon se postupně z přední otevírací hrany zbarvuje ze stříbrné až do úplně tmavě fialové na zadní straně. Co si budeme namlouvat, je to jak drahokam, měnící barvičky dle natočení vůči světlu. A přesně tímhle si Nokia zavařila na pořádný trhák konce letošního roku.

Už vás prvních pár řádků a fotek uvádí do napětí a hodláte co nejrychleji objevit obchod, který zmiňovaný klenot prodává? Muži o takový kousek zájem jistě nejeví. Přeci jen, výbavou telefon nepředstavuje mobilní špičku. Zmínit bychom měli vnější displej ukrytý pod zabarvených krytem, který dovede zobrazit hodiny, nepřijaté hovory a přijaté SMS zprávy. Aktivuje se zajímavým způsobem, poklepáním na kryt, přičemž je potřeba, aby telefon byl položený na pevné podložce.

Přibližně za týden přineseme celkovou recenzi. Muži ji pro tentokrát zřejmě vynechají, avšak těm chystáme pro změnu manažerskou štíhlici Nokii E71. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte zeptat v diskuzi pod článkem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze