Francouzský Sagem končí definitivně s mobilními telefony

Pro někoho možná smutná zpráva, většina si toho ale ani nevšimne. Tento francouzský výrobce zastaví ke konci roku definitivně výrobu telefonů se značkou Sagem. Nadále ale bude ve svých továrnách vyrábět mobilní telefony, avšak pod jménem jiných výrobců.

Sagem nepatřil mezi masově rozšířené telefony, možná také proto si jeho odchodu příliš nevšimneme. Zkuste si to porovnat třeba jen se zprávou, ve které by se objevila zmínka o definitivním konci spolupráce Sony a Ericssonu. Pravděpodobně by to vyvolalo větší pozdvižení.

Francouzský Sagem končí definitivně s mobilními telefony

Většina telefonů, které v nejbližších měsících opustí továrny Sagemu, budou lowendy značky Sony Ericsson. Tímto směrem se Sagem už několik měsíců ubírá, a tak pokud jste fanouškem této značky a chcete mít nějaký jeho nový telefon, nezbývá vám nic jiného, než se podívat do portfolia nově představených low-endů, především značky Sony Ericsson.

Pozn.: Nedávno jsme vás informovali též o připravovaném telefonu, který vzniká ve spolupráci Sagemu a studia Porsche design (více informací zde). Zdá se tedy, že i když Sagem končí s výrobou svých vlastních mobilů, výroby telefonů se rozhodně nevzdává.


Sagem a Porsche připravují nadupaný model P9522
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze