T-Mobile Bonus: víkendové SMS za 50 haléřů

Během letošního podzimu a zimy mohou členové T-Mobile Bonus programu esemeskovat do omrzení. S novou zvýhodněnou službou totiž za jednu SMS do domácí sítě zaplatí pouze 50 haléřů vč. DPH.

Během letošního podzimu a zimy mohou členové T-Mobile Bonus programu esemeskovat do omrzení. S novou zvýhodněnou službou totiž za jednu SMS do domácí sítě zaplatí pouze 50 haléřů vč. DPH. "Víkendové SMS" do TMCZ za 0,50 Kč, vč. DPH nahradí stávající zvýhodnění "Noční volání", a to od 1.10.2008. Zvýhodněnou sazbu na SMS budou moci využívat všichni zákazníci zaregistrovaní do programu, kteří si zvolili typ výhody "Zvýhodněná služba" a splnili podmínky dobití/ útraty dle svého "věku" u TMCZ.

T-Mobile Bonus: víkendové SMS za 50 haléřů

Levnější SMS budou zákazníkům účtovány po celý víkend od soboty 0.00.00 do neděle 23.59.59 a ještě po celý den na každý státní svátek. To jistě potěší, protože v následujícím období najdeme v kalendáři vedle dvou státních svátků i tradiční dny SMS šílenství - Vánoce a Nový rok.

T-Mobile v předchozích letech nabídl například víkendové volání do sítě T-Mobile za korunu, každou čtvrtou SMS zdarma, noční hovory do domácí sítě za korunu, či Ranní rozcvičku - textové zprávy v období 6,00 – 12,00 za 0,50 Kč. Zvýhodněné služby jsou velmi oblíbené, stále především mezi zákazníky s předplacenou kartou. Z úctyhodné členské základny věrnostního programu čítající více než 2 miliony využívá aktuální zvýhodněnou službu zhruba 40 % zákazníků. Ani ti, kdo z nějakého důvodu zvýhodněnou službu nemohou využívat - např. nejsou členem programu T-Mobile Bonus, či si jako člen vybrali sbírání bonus bodů - nemusí smutnit: i pro ně T-Mobile nabízí levné víkendové SMS. Twist zákazníci mohou využívat tarifní zvýhodnění Twist SMS Víkend 300, tarifní zákazníci pak zvýhodnění SMS Víkend+.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze