T-Mobile Mých5: volejte levně svým kamarádům

T-Mobile dnes pořádal tiskovou konferenci, na které představil poměrně novátorskou službu Mých5. Speciální tarif pro paušální i Twist zákazníky umožní výrazně levněji volat 5 známým. Navíc je spojen s aplikací, která umožňuje rychlou volbu přímo z pohotovostního režimu telefonu. ČLÁNEK PRŮBĚŽNĚ DOPLŇUJEME

Připravujeme podrobný článek, nyní vám přinášíme základní informace a tiskovou zprávu.

T-Mobile dnes představil nový samostatný tarif Mých5, který se inspiruje u velmi podobné služby fungující v USA. V rámci tarifu si zvolíte až 5 lidí, pro které posléze platí mnohem výhodnější minutové sazby pro volání i SMS zprávy. Nezáleží při tom na tom, v jaké síti se vaši vyvolení přátelé nacházejí. Na ostatní čísla se pak vztahují běžné, mnohem vyšší sazby.

Nejedná se tedy o zvýhodněný balíček, který se dokupuje k již existujícímu tarifu. Mých 5 je plnohodnotný kreditní tarif s paušálem 416,50 Kč včetně DPH využitelných klasicky na libovolnou kombinaci volání a SMS.

Kdy, pro koho a za kolik?

Uživatelé, kteří zvolí paušál, zavolají svým "nej" kontaktům za 2,98 Kč vč. DPH (ostatním za 6,55 Kč vč. DPH), SMS blízkým je pak bude stát neuvěřitelných 60 haléřů včetně DPH, zbývajícím pak 1,79 Kč vč. DPH. Za tarif zaplatíte měsíčně 416,50 Kč včetně DPH. Pokud zvolíte HIT variantu, bude vám kredit navýšen na rovných 499,80 Kč s DPH. Služba Mých5 bude k dispozici novým i stávajícím paušálním zákazníkům od 21. 10. 2007,

Twist zákazníci zaplatí za minutu volání na oblíbená čísla 3,50 Kč vč. DPH, ostatní hovory jsou tarifikovány sazbou 7,00 Kč vč. DPH. SMS pěti favoritům vyjde na 1,50 Kč vč. DPH, na další čísla pak 3,50 Kč vč. , Předplacené karty s tarifem Twist Mých5 bude možno zakoupit od 1. 11. 2007. DPH.

Hovory jsou tarifikovány režimem 60+30. Po tarifu Mých5 mohou sáhnout i stávající zákazníci T-Mobile: ať už využívají některý z tarifních programů či předplacenou kartu, mohou na Mých5 přejít.

Svých 5 vyvolených uvidíte přímo na displeji

Zvýhodněná komunikace na pět vybraných čísel není vše, co Mých5 nabízí. Součástí služby je personalizovaná aplikace umožňující mít fotografie či ikony pěti nejoblíbenějších lidí přímo na displeji mobilního telefonu. K navázání spojení tak stačí stisknutí jednoho tlačítka.

Aplikace Mých5 posiluje emoční vazbu na okruh nejbližších především tím, že v klidovém stavu mobilního telefonu neustále zobrazuje zvolené kontakty. Zákazník má možnost si službu plně uzpůsobit vlastním potřebám a vkusu.

Grafické ikony mohou zákazníci získat buď přímo v telefonech podporujících aplikaci Mých5 či na t-zones. Vybere si každý - sportovec, rastafarián, punker, milovník zvířátek či pohledných blondýnek. Od 1. listopadu mohou zákazníci na www.t-zones.cz najít 80 ikon a až do konce roku jsou k dispozici zdarma.

Každý ze zvolených kontaktů poskytuje krátký přehled o naposled uskutečněných službách, jako je např. datum a čas posledního odchozího volání, datum a čas posledního příchozího volání, indikace nepřečtených SMS zpráv, zmeškaných hovorů apod. formou grafické ikony přímo u zvoleného kontaktu. Konkrétní možnosti jsou pak závislé na daném typu telefonu.

Aplikaci zatím podporují telefony Samsung (E250, E740, D900i) a Nokia (2760, 2630, 3110, 6300). Nejedná se však o klasickou JAVA aplikaci, ale přímo o úpravu firmwaru telefonu. Pro doinstalování služby do podporovaných přístrojů je tak potřeba zanést telefon na pobočku. Nabídka "Mých5 telefonů" bude samozřejmě postupně rozšiřována. Samotný tarif lze však využívat v kterémkoli typu telefonu, ovšem přijdete o obrázky v pohotovostním režimu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze