T-Mobile zákazníkům vrátí vybrané zálohy

V měsících únoru, březnu a dubnu operátor vrátí v minulosti vybraná Depozita za měsíční paušál. Klient, který při uzavření smlouvy zaplatil toto Depozitum, dostane své peníze zpět prostřednictvím pravidelného Vyúčtování služeb.

V měsících únoru, březnu a dubnu operátor vrátí v minulosti vybraná Depozita za měsíční paušál. Klient, který při uzavření smlouvy zaplatil toto Depozitum, dostane své peníze zpět prostřednictvím pravidelného Vyúčtování služeb. Již v listopadu loňského roku přestal T-Mobile vybírat tato Depozita od všech nových zákazníků, kteří nejsou vedeni v nebankovním registru dlužníků SOLUS.

Peníze budou vraceny formou srážky z celkové částky k úhradě v pravidelném měsíčním Vyúčtování služeb. Pokud bude zákazníkovi náležet suma 500 korun a zároveň bude jeho měsíční účet činit 650 korun, zaplatí za uvedený měsíc rozdíl obou částek, tedy 150 Kč.

„Spokojenost klientů je pro nás na prvním místě. Doufáme, že tento krok ocení všichni stávající zákazníci,“ říká Martina Kemrová, tisková mluvčí T-Mobile a dodává: „Z důvodu rozložení zatížení systémů je vracení Depozit rozloženo do dvou období. Pokud zákazník neobdrží Depozitum v únorovém Vyúčtování služeb, neměl by se rozhodně znepokojovat, Depozitum mu bude vráceno v následující faktuře.“

Depozita budou vyplacena každému zákazníkovi, který nemá žádné závazky vůči T-Mobile, tedy dluh po splatnosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze