Vítejte, Host
Uživatelské Jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2?

Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 10 měsíců, 3 týdnů #1732

Zdravím vás!

Chtěl bych se vás zeptat, co je lepší si koupit, jestli Galaxy TAB 10.1, nebo Galaxy TAB 2 10.1. Předpokládal jsem, že dvojka bude asi lepší, ale poté jsem zjistil, že to tak asi není a dokonce je jednička stále dražší.

Vybírám si svůj první tablet, rozpočet je kolem deseti tisíc a rád chtěl bych vás tedy požádat, jestli byste mi pomohli. Když se to vezme kolem a kolem, vůbec to nemusí být Samsung, jen chci za ty peníze něco kvalitního, hlavně aby to dlouho vydrželo a hmotnost určitě pod 650g. Musí to umět Flash. Pokud mi napíšete své názory, budu moc rád.

Díky, Marty
  • cz-marty
  • Kolemjdoucí

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 10 měsíců, 3 týdnů #1733

Dobrý den,

tablety od Samsungu mi nejsou moc sympatické a to hlavně kvůli jejich grafické nadstavbě Touchwiz, která neuvěřitelně zasekává systém a vytěžuje oprační paměť. Proto bych nejspíše volil jiné zařízení. Velice sympaticky se mi jeví Acer Iconia Tab A510 popřípadě připlatit a počkat na Acer Iconia Tab A700 bohužel nevýhodou těchto tabletů oproti vámi zmiňovaným Samsungům jsou méně kompaktní rozměry a váha kolem 700 g. Asi nejlepší rozměry a váhu nabízí Toshiba AT-200. Vlastně všem vašim nárokům vyhovuje také Asus Transformer TF-300T jehož snad jedinou nevýhodou je plastová konstrukce, ale co jsem slyšel tak nevrže a tak podobně. Jinak s flashem už moc nepočítej protože společnost Adobe oznámila, že flash už nebude podporovat pro Android 4.1 Jelly Bean a vyšší viz zde.
  • vacoma
  • Moderator
  • Body: 4
Marek Vacovský
zástupce šéfredaktora tabletnet.cz

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
tabletnet.cz
Poslední Úprava: 10 měsíců, 2 týdnů od vacoma.

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 10 měsíců, 2 týdnů #1734

Ja za sebe bych určitě doporučil Transformer TF300, ale i ta Toshiba je hodně kvalitní - takže tu určitě okoukněte
  • Svíťa
  • Začátečník

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 9 měsíců, 1 týden #1986

Ahoj, moc vám děkuji za pomoc při výběru, ale nakonec jsem zůstal u své původní volby a koupil Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Teď se k němu snažím sehnat Smart case, prodává ho Belkin jako trifold folio, nevíte kde ho sehnat? (Kromě sunnysoftu, tam ho mám objednaný už 3 týdny....).

Chtěl bych se Vás zeptat na něco jiného. Koupil jsem si dnes redukci z portu, který má tablet na USB, nicméně mi nejde připojit externí disk, mobil se jako úložiště připojí, ale nevím, kde a jak obsah v tabletu prohlížet. Můžete mi s tím, prosím, poradit? :)

Moc díky, cz-marty
  • cz-marty
  • Kolemjdoucí

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 9 měsíců, 1 týden #1987

Máte stažený nějakého správce souborů v tabletu? Např. Total commander atp. potom můžete obsah jednoduše prohlížet a přesouvat.
  • vacoma
  • Moderator
Marek Vacovský

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
tabletnet.cz

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 9 měsíců, 1 týden #1988

Total Commander si stáhnu, děkuji za radu, myslel jsem, že to bude něco v tomto duchu. Nicméně jsem zkoušel připojit externí disk, který má 640GB, ten se připojí cca na 1s a poté zase odpojí, předpokládám, že to je moc velkou kapacitou...? :)
  • cz-marty
  • Kolemjdoucí

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 9 měsíců, 1 týden #1989

Velkou kapacitou to není. Je to spíše tím, že tablet prostě sám neutáhne externí disk, aby ho to zvládlo musel by mít nejspíše ten disk vlastní napájení.
  • vacoma
  • Moderator
Marek Vacovský

tabletnet.cz

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 8 měsíců, 2 týdnů #2071

Moc díky za pomoc :)

chtěl bych se vás zase na něco zeptat. Na tabletu Galaxy tab 2 10.1, když jdu např. na stránky navratdoreality.cz, tak se mi nepřehrají (ani nezobrazí) videa. Flash mám. Nevíte, čím by to mohlo být? Předem děkuji za odpovědi :)
  • cz-marty
  • Kolemjdoucí

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 8 měsíců, 2 týdnů #2072

• Martin.Straka
  • Administrator
Sledujte tabletnet.cz na FACEBOOKU | TWITTERU | GOOGLE+
Následující Uživatel Poděkoval: cz-marty

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 8 měsíců, 2 týdnů #2073

Moc díky :) nakonec se ukázalo, že to neuměl jen Chrome (v jeho nastavení jsem povolení flashe nenašel), ale ten původní prohlížeč to přehraje v pohodě. Díky!
  • cz-marty
  • Kolemjdoucí

Re: Galaxy TAB, nebo Galaxy TAB 2? 7 měsíců, 3 týdnů #2163

Ahoj, jelikož jste jeden z nejpříjemnějších diskusí, které jsem kdy zažil, rád bych se Vás opět na něco zeptal. K čemu je u tabletu tzv. "režim vozidlo"? Doufal jsem, že to bude něco, u čeho si nastavím třeba delší dobu pro vypnutí displeje, nechce se mi vždy chodit do nastavení a tam to třeba měnit (doma mi stačí 30sekund, na přednášce bych měl radši 10 minut), nevíte, jak to nějak rychleji změnit? :)

Dále bych se chtěl zeptat na lištu, která je prý jen u Samsungu. Na hlavní obrazovce je dole taková šipka, když na ní kliknu, vyleze mi lišta s pár aplikacemi. Chtěl bych je změnit, protože ty co tam jsou, většinou nepoužívám. Je to možné?

Moc díky za odpovědi,

Marty
  • cz-marty
  • Kolemjdoucí
  • Strana:
  • 1
Moderatoři: xxx1973, koljas
Zlevněné produkty v sekci Tablety
Čas pro vytvoření stránky: 0.38 sekund
Advertisement