|
Vítejte,
Host
|
|
|
Zdravim ve spolek,
Zrejme jsem se nechal unest touhou po levnem tabletu a napalil se. Na auk*u jsem koupil " nejrychlejsi, nejlepsi a nejlevnejsi tablet " a prvotni nadseni vystridalo zklamani. Musim rict, ze tablet reaguje celkem prekvapive svizne, dotykova kapacitni vrstva naprosto super (reaguje lepe nez muj dell streak mini), sice pri vice aplikacich najedou uz se zadychava ale jinak ok. Bohuzel vsak tento tablet nevydrzi nic na baterii. Resp vydrzi mit pustenou mp3 a podsviceni displaye (bez wifi), pouze 58-minut! Film to same. Ve standby jde vydrz dolu pomaleji, ale i tak klesne o 10% za dve hodiny. Tablet se lehce zahriva v miste kde je cpu, ale nic tragickeho (max 45 stupnu). No nic, nedalo mi to a kuchnul jsem ho. Uvnitr je misto deklarovane bateri 3000 mAh, pouze 1050 mAh, coz mi prijde celkem malo. Je to baterie SDL, zrejme s nejakym regulacnim obvodem na sobe a prifarena dvema draty na desku. Procesor tam je allwinner a13, 512 ram, gpu mali 400, mikrofon, predni kamera, 800x480 7" lcd Mate nekdo zkusenosti, kde by se dala objednat dalsi baterie pripadne s vyssi vydrzi? Pripadne dat jinou baterii treba z mobilu? Velikostne tato odpovida cca baterii z nokie a to BL-4C. Napadlo me tedy koupit jeste dve baterie z teto nokie a napojit je paralelne pres ten nabijeci clen k tabletu. To by mohlo vylepsit vydrz alespon o hodinu a pul. Jinak jsem si vylepsil wifinu, byla spatne priletovana, tudiz nyni chytam signal absolutne bez problemu i od sousedu :) Predem moc diky za jakekoliv reakce. Jeste sem napostui nejake fotky pro predstavu. jedna se presne o tento kus: newland008.en.alibaba.com/product/572228...0_GHz_tablet_pc.html |
|
|
kdo se moc pta, moc se dozvi :)
Poslední Úprava: 10 měsíců, 3 týdnů od tymon. Důvod: update
|
|
vy jste mi teda kutil s velkým "K" :). Já být na vašem místě, nikdy bych se do toho nepodíval s předtuchou co všechno z toho asi vypadne. Bohužel vám ale neporadím co s tím, protože vůbec netuším, jen sem našel obchod www.aku-shop.cz/?gclid=CNTG-eDC-rACFUJL3wod72vc_A kde by možná mohlo něco být. Hodně štěstí
|
|
|
|
|
A co je to za tablet? Muzes dat link, protože ta výdrž je až neskutečná. To i ty nejhorší kousky vydrží aspoň 3 hodiny. Ja pokukuju na aukru po tom Ainol Elf II za 3500,- mě to čím dál víc láká.
|
|
|
|
|
Zdravim, diky za reakci :) ,ale uz jsem to vyresil. Nacpal jsem tam tu baterku z nokie (s malou HW upravou). Trochu jsem poladil "nabijeci modul" z puvodni baterky, aby sel napojit na obe baterie v paralelnim zapojeni a tabletu se zvedla vydrz na 2,5-hod. Coz vzhledem ke kapacite baterii a pro pouzite ucely je dostacujici, takze nyni spokojenost v ramci moznosti. Kazdopadne prodejce na aukru me pekne nastval, protoze nereaguje na maily a hlavne prodava zbozi, ktere rozhodne neni ani zdaleka podobne HW popsanemu v aukci :(
jinak pri uprave baterie jsem to vzal z jedne vody na cisto a poopravil jsem zapojeni anteny na wifi a tablet ma ted lepsi signal nez muj notebook (predtim jsem byl od wifi metr a signal se uz zacal ztracet), take jsem si poopravil ukotveni konektoru a nakonec to vypada jako vcelku dobry tablet :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
tak ten orpavdu vypadá podle popisku a obrázku lákavě, člověk by se nechal i zlakat, takže díky za info. Každopadně si hustej, takhle si to dodělat doma, gratuluju
|
|
|
|
|
jj, taky jsem se chytil :)
kdyby nekdo potreboval hilfe s podobnym problemem, tak muze dat klidne vedet ;) |
|
|
|
|
abych pravdu řekl, tak smekám klobouk. Je neuvěřitelné jak lidé umí být vynalézaví a vzruční :)
|
|
|
|
|
Vzhledově je podle těch fotek co prodávající ukazuje na aukru velmi podobný Hyundai A7HD ovšem parametry má horší.
|
|
|
Marek Vacovský
zástupce šéfredaktora tabletnet.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript tabletnet.cz |
|
jj, mel jsem priplatit nejakou korunu a vzit a7hd... a urcite od jineho prodejce... tento nekomunikuje, neposlal ucet a o zaruce pochybuji (ac uz jsem se v tom vrtal, takze to je stejne fuk). zabaleno prislo puze v bublinkove obalce, takze krabice rozdrcena... divim se, ze tablet to prezil
|
|
|
|
|
Zajímavé, že prodejce má 94,4 % pozitivní komentáře, být tebou aspoň napíšu komentář k obchodu, že nejsi spokojený a oznámkoval ho, aby se nenapálilo ještě více lidí a tím si neznechutili tablety jako celek :-)
|
|
|
Marek Vacovský
zástupce šéfredaktora tabletnet.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript tabletnet.cz |
|
jeste ho budu chvili zkouset kontaktovat, treba ma dovolenou, pak ale urcite napisu komentar :)
|
|
|
|
|
potreboval by som pomoct s tym zapojenim nahradnych baterii. staru bateriu som odpojil pripojil nabijaci modul.(ak to je nabijaci modul :-D)a pripojil nan baterku zo samsungu a stale nechce nabijat. Pomohla by nejaka foto alebo nieco podobne. dik
|
|
|
|
|
Zdravím, teda já bych hilfe potřeboval, něco s tou úpravou, je to možné?
|
|
|
|
|