|
Vítejte,
Host
|
|
|
Zdravím!
Rozhodl jsem se, že uzrál čas, abych si pořídil nějaký tablet. :-) Potřebuji jednoduché zařízení na čtení mejlů, web, nějaké hry o přestávkách, prostě na "zábavu" atd. Nechci do toho dávat moc peněz. Co jsem se koukal, dají se pořídit nějaké no-name z DealExtreme. Ale do toho se mi po předchozích zkušenostech nechce jít, protože vše z DE je naprostý šunt. Na českých eshopech jsem si našel hodně levný tablet Leader V70. Je levný, papírově vypadá poměrně v pohodě, je na něj i záruka atd. Nemáte s ním zkušenosti? Nepodařilo se mi tady ani na jiných webech najít moc recenzí/zkušeností. Uvítal bych proto doporučení nějakého místního guru, jestli má cenu do toho jít. Jak jsem už psal, potřebuji jen konzumovat obsah, klasické surfování, přečíst mejly, youtube video, stáhnout si pár jednoduchých her. Předem díky za rady |
|
|
Poslední Úprava: 1 rok, 9 měsíců od Martin.Straka.
|
|
nechci vas odrazovat, ale toto opravdu neni vhodny kandidat ani na prvotni seznameni ze segmentem tabletu. Procesor zalozeny na VIA je udesny a nezvlada ani prohlizet web. Proto se tomuto siroce vyhnout. K prvnimu seznameni by slo doporucit talety kolem 5-6 tisic, pod tuto cenu jsou to opravdu nepouzitelne zarizeni.
|
|
|
|
|
Ano nezbyva nez souhlasit! Ja zacinal na ZT-180 zakoupeno na DHgate na tu dobu slusny kousek.Ted mam Galaxy Tab a je to nesrovatelne !!!
|
|
|
|
|
Je mi jasné, že je to nesrovnatelné. Ovšem i cenově.
Předpokládám, že tablet by měl na prohlížení webu atd. stačit? Nebo i to bude problém? |
|
|
|
|
bohuzel s timto procesorem je i to problem. Jak rikam obloukem se vyhnout vsemu co je na VIA. Jako první použitelný vidím asi v ČR tablety od Umax , v zahraniční jsou tu pak recenze na tablety, které mají neoficiálně i Honeycomb 3.0 a stojí kolem 4-5 tisíc.
|
|
|
|
|
5-6 tisíc se my zdá zbytečně moc, dají se koupit i levnější a dobré tablety.
|
|
|
|
|