|
Vítejte,
Host
|
|
|
Zdravim,
potreboval bych radu. Chystam se koupit tablet a rozhoduji se mezi modely Asus transformer TF300t a Samsung galaxy tab 2, oba bez docku. Tablet budu mit do skoly a na cesty, hry nejsou primarni. Byl jsem rozhodly pro Samsung, ale po zjisteni, ze asus jde prepnout do powersafe modu, tak se jeste rozhoduji. Je problem, kdyz Asus nema Gorilla Glass? Diky za odpoved :) Vyuziti: cteni pdf, brouzdani po webu, cteni dokumentu, knih, maily, obcas hudba, film, hry Ptal jsem se jiz na FB, ale bylo mi doporuceno sem. |
|
|
|
|
Dobrý den,
Být na Vašem místě určitě bych volil tabletu od Asusu. Je lepší po HW stránce a hlavně je u něj zajištěna výborná podpora od společnosti, co se aktualizací týká. TF300T stoprocentně obdrží aktualizaci na JB, zatímco podpora Samsungu je velice špatná. Gorilla Glass se hodí, ale myslím si, že když nebudete s tabletem dovádět nějaké šílenosti, tak snad postačí tvrzené sklo, které má ASUS. |
|
|
Marek Vacovský
zástupce šéfredaktora tabletnet.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript tabletnet.cz
Následující Uživatel Poděkoval: mnovak1990
|
|
Nepritomnost Gorilla Glass je urcitym handicapem kvuli moznosti poskrabani. Jemne vlasecnicove skrabance nejsou nic moc, ale zase TF300T urcite dostane Jelly Bean (v USA
jiz aktualizace bezi) a jedna se o velmi vyladeny tablet. Dalsi vyhodou je Tegra 3 (vyladene hry s efekty pro tegra 3). Proti Samsungu hovori nadstavba TouchWiz a nikdo nevi jestli dostane JB, ale jinak jde take o velmi vyborny tablet. Tyto konkurenti jsou v mnoha ohledech vyrovnany, takze hodne bude zalazet na vasich preferencich - my jsme leccos naznacili ;) |
|
|
Poslední Úprava: 9 měsíců od Martin.Straka.
Následující Uživatel Poděkoval: mnovak1990
|
|
Opravdu dekuji za velice rychlou odpoved. Jedine co se mi nelibi na pristroji Asus je zmineny webovy prohlizec, ktery docela laguje podle nazoru ruznych review na youtube a psanych recenzi na webech. Da se tato mala neprijemnost vyresit? Konkretne lepsi prohlizecem google chrome atp? Nejsem zrovna naprosty laik, dokazu rootnout zarizeni atd.. takze se jen ptam, jestli to Asus nejak vyresil optimalizaci.
|
|
|
|
|
Myslím si, že instalace jiného prohlížeče z Google Play by to měla vyřěšit, ale nejsem majitelem TF300T a tak to nemůžu potvrdit vyzkoušením, ale jak říkám stáhnete Dolphin browser nebo Chrome a podle mého názoru by to mělo probém vyřešit, když né, tak Asus si svých zákazníků doopravdy cení a určitě vydá opravující akutializaci.
|
|
|
Marek Vacovský
zástupce šéfredaktora tabletnet.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript tabletnet.cz
Poslední Úprava: 9 měsíců od vacoma.
|
|