Sony Ericsson dnes představil vlajkový Walkman W995

2

Je to tu! Všichni fanoušci značky Sony Ericsson se dnes konečně dočkali. Švédsko-japonský výrobce představil prvního zástupce hudební řady Walkman s 3,5 mm konektorem Jack přímo na těle telefonu.

Čtěte: preview Sony Ericsson W995

Sony Ericssonu W995, známý také pod označením Hikaru, je hudební výsuvný telefon vyšší třídy. Přináší TFT displej s rozlišením QVGA, schopností zobrazit až 262 tisíc barev a úhlopříčkou 2,6". Ve výbavě novinky najdeme 8,1 Mpx fotoaparát s autofocusem a přisvětlovací LED diodou, dále pak hudební přehrávač Walkman, vestavěné stereo reproduktory a 3,5 mm konektor Jack zabudovaný přímo na těle přístroje.


Sony Ericsson W995 - oficiální fotografie

Vestavěný GPS přijímač půjde použít s předinstalovanou aplikací Google Maps či s navigačním softwarem Wayfinder Navigator. Datová výbava zahrnuje 3G (včetně videokamerky pro videohovory), Bluetooth a Wi-Fi (včetně DLNA). Systémový konektor Fast-port zůstává na levém boku přístroje. Na pravém boku najdeme trojici speciálních hudebních tlačítek, spoušť fotoaparátu a dvojici kláves pro regulaci hlasitosti.


Sony Ericsson W995 - oficiální fotografie

Vnitřní paměť 118 MB půjde rozšířit paměťovými kartami Memory Stick Micro (M2). V balení bude výrobcem dodávaná 8 GB paměťová karta. Jak je z obrázků patrné, Sony Ericsson W995 se objeví ve třech barevných provedeních, a to v černém, červeném a stříbrném. Dostupnost je udávána na konec 2. čtvrtletí 2009. Cena není v tuto chvíli známa.


Sony Ericsson W995 - oficiální lifestylové fotografie