Vertu Signature S: unikátní luxus se ukáže v říjnu

Vertu chystá na říjen představení svého nejnovějšího modelu. Měl by být ještě luxusnější, než jeho předchůdci a navíc dobře vybavený. Telefon byl navíc nyní schválen úřadem FCC, takže máme i živé fotografie.

Nové Vertu Signature S by mělo být velmi luxusní, malé a vybavené zároveň. Rozměry činí 130 x 42 x 13 mm, hmotnost však není známa. Telefon bude vyroben z těch nejlepších materiálů. Záda telefonu budou pokryta kůží, okolí sluchátka bude keramické a OLED displej bude chránit safírové sklíčko. U nejvyšší řady jsou samozřejmostí drahé kovy jako zlato a platina. Signature S bude ručně skládán v Anglii, a to ve velmi omezeném množství. Každý telefon nese vlastnoruční podpis pracovníka, který telefon sestavil. Předchozí řádky tedy napovídají, že cena bude opravdu vysoká.

Jelikož je Vertu luxusní odnoží Nokie, nepřekvapí fakt, že menu a veškerá výbava vychází z telefonů Series 40 tohoto finského výrobce. Signature S konečně přináší funkce, díky kterým lze telefon používat poměrně dobře i pro práci. Nechybí totiž organizér, emailový klient, podpora sítí 3.generace včetně HSDPA ani Bluetooth. Ve výbavě navíc překvapí Wi-Fi, které lze využívat pro stahování emailů či surfování internetem. To vše na OLED displeji s rozlišením 240 x 320 pixelů.

Specialitou všech modelů Vertu jsou speciálně pro ně vytvořené vyzváněcí tóny. V případě Signature S se bude jednat o hudbu nahranou londýnskou filharmonií. Samozřejmostí u telefonů Vertu je pak asistenční služba Consierge, dostupná 24 hodin denně. Poměrně unikátní je pak funkce Vertu Fortress, skrze kterou se bezdrátově zazálohují data na speciální zabezpečený server umístěný v bývalém vojenském bunkru. O bezpečí dat majitele by tedy mělo být postaráno.

Vertu Signature S bude představen v říjnu, kdy o něm pochopitelně přineseme podrobnější informace v podobě preview.

zdroj: FCC, Boygeniusreport

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze