U:fon je mobilní a chce zamíchat trhem. Mobilní revoluce

1

Už 16. června uvede U:fon na trh své klasické mobilní služby. Hovory v síti zdarma ke všem tarifům, nízké ceny za volání a poprvé v Česku i paušál za 0 Kč, to jsou pilíře U:fonovy mobilní nabídky. DOTAZY ČTENÁŘŮ

„Od svého vstupu na český trh loni květnu se U:fon na mobilní hlas pečlivě připravoval. Bylo nám jasné, že musíme přijít s něčím opravdu přelomovým a já věřím, že naše nabídka toto zadání splnila,“ říká Peter Hall, generální ředitel U:fona. „Díky cenovému nastavení jsou naše tarify ideální zejména pro majitele předplacených karet, rodiny a vlastně každého, kdo rád ušetří. Primárně chceme oslovit těch zhruba 2,5 milionu zákazníků, kteří svoji SIM kartu ročně vyměňují,“ doplňuje Hall.

U:fon je mobilní a chce zamíchat trhem. Mobilní revoluce

U:fon je mobilní a chce zamíchat trhem. Mobilní revoluce

Na koho se zaměřit?

U:fon shnul zaměření do šestí bodů, každý si jistě představí, co který z nich znamená:

  • hledači nejlepších nabídek, kteří mají i více SIM karet
  • šetřilové
  • skupina „můj první mobil“
  • česká rodina
  • předplacenkáři
  • živnostníci s několika málo zaměstnanci

U:fon přichází se čtyřmi tarify – ZA NULA, ZA 100, ZA 300 a ZA 600 RODINA. Speciální cenově zvýhodněnou edici tarifu ZA NULA lze navíc přednostně objednávat už ode dneška. U všech tarifů platí volání zdarma v U:fonově síti (pro všechny a navždy), dva vyšší paušály mají v síti zdarma i SMS. Ceny za hovory do ostatních sítí se pohybují v rozmezí od 3,90 do 4,90 Kč včetně DPH. Levné bude i volání do zemí EU – např. za minutu hovoru na pevnou linku kdekoli v EU bude U:fon účtovat 1,79 Kč s DPH.

Více o tarifu ZA NULA

Díky tomuto tarifu může zákazník opravdu dostávat nulové faktury – bude-li volat pouze v U:fonově síti. Je tedy vhodný zejména pro skupiny přátel, které se rozhodnou k U:fonovi přejít. „Telefon k tomuto tarifu je za 5 tisíc Kč, v rámci speciální nabídky, která je na trhu ode dneška, si jej ale lze objednat za pouhé 3 tisíce,“ upozorňuje Marek Sláčík, výkonný ředitel pro marketing a prodej. Akce probíhá do vyprodání zásob (10 000 ks), balíček lze objednat prostřednictvím stránek www.ufon.cz či přes prodejní linku 811 811 811. SMS do všech sítí je za 1,50 Kč a minuta volání za 4,90.

Více o tarifu ZA 600 RODINA

„Za cenu jednoho běžného paušálu od konkurence nabízíme volání s jedním paušálem hned pro tři členy rodiny,“ říká Marek Sláčík a doplňuje: „Tarif Rodina je skvělým řešením pro rodiny s menším dítětem, které rodiče chtějí mít pod kontrolou, ale může být i dárkem pro prarodiče. Za tři dotované přístroje zákazník zaplatí 2000 Kč, volání a SMS v U:fonově síti jsou zdarma, hovory do jiných síti stojí 3,90 Kč za minutu, SMS 1,50 Kč.

Kompletní přehled U:fonových tarifů*

U:fon je mobilní a chce zamíchat trhem. Mobilní revoluce

*všechny ceny v tabulce i této tiskové zprávě jsou uvedeny s DPH U:fonovo pokrytí

K 16. červnu dosáhne U:fonovo pokrytí 75 % populace, do konce roku je v plánu 84 % a operátor bude v budování sítě i nadále pokračovat . „Zákazníci jsou již zvyklí na vysoký standard českého mobilního trhu, a proto si uvědomujeme, že pokrytí není zatím U:fonovým nejsilnějším místem. Na druhé straně ale nabídku vyvažujeme mimořádně atraktivními cenami. Když můžete mít paušál za 0 Kč, proč toho prostě nevyužít a nenechat se přesvědčit?“ dodává generální ředitel U:fona Peter Hall.

U:fonovy telefony

U:fon nepoužívá síť GSM, ale CDMA, a to na frekvencích 410 až 430 MHz. K využívání služeb tak bude nutné pořídit si i telefon schopný v těchto sítích pracovat. Připravujeme podrobnější informace a fotografie telefonu Ubiquam U400.


Ubiquam U400

Dotazy našich čtenářů:

mirecekp: Na koho se tedy U:fon hodlá zaměřit?? Jaká cílová skupina?? Dočkáme se nějakých "mobilních telefonů"??

odpověď U:fona: viz článek, na všechno bylo odpovězeno v průběhu tiskové konference.

Diskuze ke článku
Zdeněk
Dobrý den, zhruba třičtvrtě roku mám velký zájem o vaše služby - (hlavně intrnet i volání), ale bohužel v Borohrádku, ul.Jiřího z Poděbrad 250 není stále signál!! zlepší se to někdy v nejbliší době?a hlavně KDY!!!!!!
předem děkuji za odpověď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze