T-Mobile nabídne vylepšenou trojici modelů od HTC

T-Mobile včera představil v německém Mnichově trojici brandovaných novinek, které pro operátora připravil exkluzivně tchajwanský výrobce HTC. Jedná se o telefony MDA Compact IV, MDA Vario IV a T-Mobile Ameo 16GB.

MDA Compact IV je převlečený top-model HTC Touch Diamond do kabátku operátora T-Mobile. Změna se odehrála především na zadní straně. Kryt je nyní více konzervativní než u samotného Diamondu. Zmizel například diamantový vzor a nelze si nevšimnout ani zaoblených hran. HTC Touch Diamond taktéž nabídne dotykový VGA displej (640 x 480 px), svižný procesor 528 MHz, 3,2 Mpx fotoaparát, Wi-Fi, HSDPA, FM rádio s RDS, GPS navigaci (A-GPS) a nové prostředí TouchFLO 3D. Telefon běží na operačním systému Windows Mobile 6.1.

Nepřehlédněte: preview HTC Touch Diamond


HTC Touch Diamond u T-Mobilu jako MDA Compact IV

MDA Vario IV je varianta HTC Touch Diamondu s plnohodnotnou výsuvnou QWERTY klávesnicí. Velikost paměti RAM byla navýšena na královksy dostačujících 256 MB. Jiné změny se na telefonu neodehrály. Poslední představenou novinkou u operátora je T-Mobile Ameo 16GB, převlečené HTC Advantage.

Nepřehlédněte ani preview HTC Advantage


MDA Vario IV s výsuvnou QWERTY klávesnicí...a T-Mobile Ameo 16GB

zdroj: slashphone.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze