Slovenský operátor Orange startuje velký 3G test národa

1

Orange 18. dubna startuje velký 3G test národa. Účastníci testu se budou moci na základě svých odpovědí dozvědět, jaké jsou jejich vědomosti o 3G, ale i o tom, do jaké kategorie online uživatelů patří.

Tisková zpráva 17. dubna 2008

Orange 18. dubna startuje velký 3G test národa. Účastníci testu se budou moci na základě svých odpovědí dozvědět, jaké jsou jejich vědomosti o 3G, ale i o tom, do jaké kategorie online uživatelů patří. Respondenti na stránkách www.3gtestnaroda.sk najdou také mnoho užitečných informací o benefitech 3G sítě.

Slovenský operátor Orange startuje velký 3G test národa

Každý, kdo se do 3G testu národa zapojí a odpoví na otázky, má možnost zúčastnit se soutěže o atraktivní výhry – nejnovější notebooky značky ASUS Eee PC se službou Mobilní Orange Internet na celý rok zadarmo nebo také 3G mobilní telefony značky Nokia. Do velkého 3G testu národa se zapojí i několik známých osobností slovenského showbyznysu.

3G síť společnosti Orange Slovensko podporuje širokopásmý přístup k internetu rychlostí až do 3,6 Mbit/s. Ta je v současnosti dostupná už pro téměř 60% populace – tedy pro více než 3 milióny obyvatel Slovenska v 131 městech a dalších více než 100 přilehlých obcích. Díky výbornému pokrytí a kvalitě 3G sítě, je mobilní 3G internet plnohodnotnou a navíc i mobilní alternativou pevného připojení. Více než 600 tisíc zákazníků Orange používá telefon s podporou 3G a více než 320 tisíc uživatelů s 3G SIM kartou má zřízený přístup k mobilnímu internetu se službami Mobilní Orange Internet nebo Orange World.