Sony Ericsson Cyber-shot se 7 Mpx: Jde o stylový koncept

3

Překrásný nový Sony Ericsson z řad Cyber-shotu přichází na svět. Oslní neobvyklou výbavou, která zahrnuje fotoaparát se 7 Mpx, 3x optický zoom a nebo dotykový displej o rozlišení 320x416 bodů.

Nový Sony Ericsson s názvem CS1i tak trochu na první pohled "vyčnívá z davu", ve kterém stojí všechny doposud představené modely zmíněného japonsko-švédského výrobce. Hranatý kvádřík se stylovým designem oslní nejen "zvenku", ale i "zevnitř". Nabídne totiž neobvyklou výbavou, která se díky začlenění do řady Cyber-shot musí nějak projevit ve funkcích fotoaparátu. Ten disponuje rozlišením 7 Mpx spolu s 3x optickým zoomem.


Koncept Cyber-shotu od Sony Ericssonu

Dále se do těla telefonu vešel také podle autora návrhu výborný dotykový displej s rozlišením 320x416 bodů. Bohužel se zatím jedná jen o koncept mobilního telefonu od Sony Ericssonu, ale kdyby se takovýto model vyskytl v rozsáhlém portfóliu výrobce, myslím, že by se nikdo na něj nezlobil.

zdroj: www.esato.com

Diskuze ke článku
TCX
Ta ten optický ZOOM je pritenký. Ale veľmi príťažlivý design.
Václav Zaiml
Václav Zaiml
Tenké optické zoomy dnes nejsou problém. Kdyby neměl např. K800i pod krytkou takovou díru, mohl by mít klidně alespoň 3x optický zoom. Jako důkaz mohu uvést fotoaparát Sony DSC-T100B, který disponuje 5x optickým zoomem(aniž by přitom vytahoval z těla nějaký objektiv) při tloušťce 22,3 mm (včetně krytky fotoaparátu) a 8,1 efektivními megapixely. Pokud by tedy Sony Ericsson přestal dělat úlety, mohl by vyrábět skutečně špičkové fotomobily, které by byly opravdovou konkurencí současným digitálům.
Václav Zaiml
Václav Zaiml
Jen pro úplnost dodám, že takové fotografie sice nejsou tak kvalitní jako s "kanónovým" zoomem, ale při natáčení funguje zoom naprosto tiše a nehrozí rušení záběru hlukem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze