Nová Motorola StarTAC III: návrat legendy

Mnozí z vás si možná již ani nepamatují na legendární Motorolu StarTac. Jméno této legendy se Motorola pokusí vzkřísit svým novým modelem, který na původní StarTac navazuje v rámci možností i designem.

Mnozí z vás si možná již ani nepamatují na legendární Motorolu StarTac, která se do paměti mnohých starších mobilistů zapsala jako přelomové véčko. Poměrně malý telefon s tehdy nezvyklou konstrukcí měl malý displej na dolní části, zatímco horní část nesla jen sluchátko.


Původní Motorola StarTac v několika generacích

Jméno této legendy se Motorola pokusí vzkřísit svým novým modelem, který na původní StarTac navazuje v rámci možností i designem. Doba však již pokročila a i když jsou původní rysy StarTacu patrné, mnohem výrazněji do designu promluvil RAZR. Nechybí tak kovová leptaná klávesnice ani velký QVGA displej. Přesto však nový StarTac působí retro-stylem.


Nová Motorola StarTAC III

Co se výbavy týče, je těžké novinku zařadit. Na jednu stranu postrádá vnější displej, fotoaparát i paměťové karty. Na straně druhé však zaujme 2,1 palcovým QVGA displejem, 128MB vestavěné paměti a dokonce přijímačem GPS. Zatím nemáme informace o časové ani místní dostupnosti novinky, cena však byla stanovena na 240 EUR.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze