Zítra začíná 3GSM kongres v Barceloně!

Již zítra začíná 3GSM kongres v Barceloně, jeden z nejdůležitějších veletrhů mobilní elektroniky v tomto roce. Stejně jako každý rok, i letos bude představena řada nových mobilních telefonů, novinek na poli operačních systémů i datových technologií. I tento rok přineseme detailní zpravodajství včetně podrobných preview a aktualit.

Dění budeme neustále sledovat a informovat vás o všech novinkách. Od zítřka navíc na titulní stránce naleznete odkaz na speciální článek, ve kterém bude přehledně shrnuto to nejdůležitější, co se v daný den veletrhu událo. O žádný článek tak nepřijdete ani když přijdete domů pozdě večer. Pokud chcete dostávat ty nejaktuálnější informace, doporučujeme náš RSS kanál, díky kterému se o všech novinkách dozvíte okamžitě. Samozřejmostí budou také podrobná preview jednotlivých nových telefonů. Sledujte mobilenet.cz a dozvíte se víc.

Co nás čeká?

Níže uvádíme odkazy na články o telefonech, které budou s velkou pravděpodobností příští týden představeny. Zcela určitě jich bude představeno víc, o těchto modelech však v minulosti prosákly informace.

Motorola

Motorola KRZR K3, RIZR Z8, W510, W395 a W375, W360, W208 a W205.

Koncem ledna uniklo z americké Motoroly kompletní portfolio nových telefonů na rok 2007. Těšit se můžeme jak na vylepšený model KRZR a vysouvací RIZR, tak na modely střední a nižší třídy.

Nokia

Nokia E90

Dlouho očekávaný nástupce komunikátoru 9500, který by měl být vybaven operačním systémem Symbian S60 3rd Edition. Ve špičkové výbavě nebude chybět Wi-Fi, HSDPA, 3G, 2 Mpx fotoaparát ani dvojice velmi kvalitních displejů. Otazník visí nad integrovaným GPS.

Nokia E65

Nový zástupce pracovní série E-Series. Jako první z ní nabídne vysouvací konstrukci. Kromě organizačních a datových funkcí (Wi-Fi, 3G...) mu nebude cizí ani zábava, těšit se tak můžeme na 2 Mpx fotoparát.


Maketa Nokie E65 v červené barvě

Nokia N77

O tomto modelu je toho známo poměrně málo. Jisté však je, že se bude jednat o model N-Series střední třídy, který nabídne mobilní televizi formátu DVB-H. Ostatní výbava nebude nijak vyjímečná, těšit se můžeme na podporu sítí 3.generace, 2-3 Mpx fotoaparát a kvalitní QVGA displej.

Samsung

Samsung 5,9 a 10,9 - nové tenké telefony

Samsung bude i v Barceloně pokračovat s trendem tenkých telefonů a opět překoná svůj vlastní rekord. Čísla v označení telefonů znamenají tloušťku v milimetrech. Zatímco Samsung 5,9 bude nejtenčím telefonem na světě klasické konstrukce, model 10,9 bude držet stejný primát v kategorii vysouvacích telefonů.


Samsung Ultra 5,9 a 10,9

Sony Ericsson

Sony Ericsson K850i s 5 Mpx fotoaparátem

V poslední době se množí také spekulace o pravém nástupci modelu K800i. Novinka by měla přinést hlavně 5 Mpx fotoaparát, ve funkční výbavě příliš mnoho změn neočekáváme. Bude se jednat rozhodně o menší skok, než v případě K750i a K800i.

img//

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze